Bodi eko, zelen in kul s skirojem

Portrait of beautiful young woman in urban area
Foto: PIKSEL iz iStock

Tudi ti obupuješ nad počasnimi avtobusi in si misliš, da bi hitreje prišel na cilj peš? Zato imamo odlično alternativo. Skiroji so precej hitrejši od pešačenja, pa še tako lahki in priročni, da z njihovim pospravljanjem nimaš težav. So odlična izbira prevoznega sredstva predvsem za večja mesta, kjer se lahko hitro in enostavno giblješ med različnimi lokacijami.

Skiroji s košaro so najbolj praktični predvsem za prebivalce blokov. Pozabi na nerodno prevažanje kolesa, skiro lahko enostavno zložiš in neseš po stopnicah. Zavzamejo res malo prostora, zato ne potrebuješ kolesarnice, saj ga lahko pospraviš kar v omaro ali predsobo.

Pozabi na preklinjanje nad motoristi – skiro ne potrebuje tako velikega parkirnega mesta. Priročna košara je kot nalašč za tvojo torbo, je pa tudi dovolj velika, da se spotoma ustaviš še v trgovini in vanjo spraviš vse nakupljeno.

Če si malo bolj nerodne sorte, je zate najbolj primeren skuter s tremi kolesi. Na njem lahko stojiš veliko bolj trdno, tako da če imaš težave s hrbtenico, je ta kot nalašč zate. Pozabi na boleča kolena in ramena, na tem skiroju jih ne boš čutil.

Skiro je odlična izbira tudi za tiste, ki želijo zmanjšati svoj vpliv na okolje. Poganjaš ga kar sam, zato naenkrat telovadiš in hkrati skrbiš, da naš zrak ostaja čist in svež. Da ne omenjamo navala radosti ob vožnji, ki nas ponese v otroške dni.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednica revije Študent

Prejšnji članekMamma Mia – bomo dobili tretji del?
Naslednji članekPeščeni planet in njegov Mesija
logo ProSigma
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Katja Stojić

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.