Mamma Mia – bomo dobili tretji del?

Ustvarjalci in soustvarjalci so neuradno potrdili, da bomo v prihodnjih letih lahko dobili tretji del priljubljenega muzikala Mamma Mia! Producentka trdi, da bo tretji del, prav tako kot prva dva, vključeval glasbo švedske skupine ABBA. V njem pa želi uporabiti tudi nove pesmi Bennyja Anderssona in Bjorna Ulvaeusa, člana skupine ABBA, ki sta jih napisala za virtualni koncert v času epidemije.

Glasbena skupina ABBA
Svetovno znana švedska glasbena skupina ABBA, ki je svojo glasbo posodila žeprvima dvema deloma franšize Mamma Mia!

Franšiza Mamma Mia!

Producentka in soustvarjalka Judy Craymer je v intervjuju za Daily Mail dejala, da je bil film Mamma Mia! prvotno mišljen kot trilogija. Z načrtovanjem tretjega dela franšize je pričela pred pandemijo koronavirusa, vendar jo je ta ustavil.

Prvi del franšize je izšel leta 2008 v zvezdniški zasedbi – Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan in Amanda Seyfried. Drugi del z naslovom Mamma Mia! Here We Go Again pa je izšel 10 let po prvem delu, leta 2018. Glavno vlogo pa je imela Lily James, igralka znana po vlogi v seriji Downton Abbey, ki je zaigrala mlado Donno (Meryl Streep). Craymerjeva ni še jasno razložila, ali se bo potencialni tretji film nadaljeval z dvojno časovno strukturo prejšnjih dveh filmov, ki sta prikazovala življenje starejše in mlajše Donne.

Mamma Mia!

Upamo lahko, da bo tretji del res izšel, da bomo lahko ponovno prepevali ob hitih skupine ABBA!

Se veseliš?

VIRUNILAD.SI
Prejšnji članekKako deliti fotografije med napravami Huawei?
Naslednji članekBodi eko, zelen in kul s skirojem

1 komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.