Božični dobrodelni projekt Skupine SUPERNOVA – supernova projekti

Bozicno veselje

Supernova projekt bo s pomočjo svojih kupcev in sledilcev polepšala praznike tistim, ki potrebujejo pomoč – dovolj je že en »klik«.

Bliža se najlepši in najčarobnejši del leta, čas obdarovanj, ko je pomembno, da se spomnimo na vse tiste, ki sebi in svojim bližnjim ne bodo mogli pričarati brezskrbnega božiča. Zato je Skupina Supernova s pomočjo svojih kupcev in sledilcev začela plemenito akcijo Super jelka. Z njo namerava praznike polepšati več kot 300 družinam v stiski. Dovolj je že en klik, da virtualno prižgete lučko na Super jelki, objavljeni na spletni strani Skupine Supernova, ki bo nato za vsako prižgano lučko podarila 1 € družinam, ki pomoč najbolj potrebujejo.

Lučke prižigamo do 23. decembra, ko bo znana skupna vrednost zbranega prispevka. Zbrana sredstva bodo naložena na darilne kartice Supernova, nato pa predana organizaciji Zveza prijateljev mladine Slovenije, ki bo kartice z donacijami razdelila med družine.

»Ta preprosta in humana gesta nas bo v prazničnem času spomnila, da dobra dela prinašajo srečo vsem, tako tistemu, ki pomoč ponudi, kot tistemu, ki jo prejme. Prava vrednost obdarovanja je v samem dejanju in pozornosti, ki jo s tem izkažemo drugim. Verjamemo, da bomo pomagali družinam v stiski tako vsaj do neke mere prinesti praznično vzdušje v njihove domove,« so sporočili iz Skupine Supernova.

V Supernovi obožujemo praznike in verjamemo v srčnost ljudi. Vabimo vas, da nam z malim simboličnim dejanjem pomagate osrečiti čim več ljudi in jim polepšati praznike.

Božična akcija Supernova poteka na spletni strani, kjer lahko prižgete svojo lučko:

https://www.supernova.si/superjelka

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.