Brez vode ni življenja

Se zavedaš, kako pomembna je voda?

Voda je naravna dobrina, brez katere ni življenja za nobeno živo bitje na našem planetu. Je tudi edina dobrina na svetu, ki ni nadomestljiva, kar pomeni, da jo moramo še posebej paziti, spoštovati in ne onesnaževati. Za dobro pitno vodo pa velja, da ima temperaturo med 8 in 12° C.

Vendar še zdaleč ni vseeno kakšno vodo pijemo. Javno dostopni podatki analiz vode kažejo, da praktično vsa pitna voda vsebuje poleg v vodi netopnih delcev še klor, pesticide, škodljive organske spojine in težke kovine. Prav v ta namen so za filtriranje in čiščenje vode na voljo vodni filtri, ki pa večini delujejo na sistemu absorcije. S filtracijo povzročijo, da se izločijo iz vode dobri in slabi elementi, ki so prisotni v vodi in ob enem povzročajo tudi skoncentirano kopičenje bakterij in ostale nesnage v samem filtru, ki posledično ustvarijo leglo bakterij.

Skupina slovenskih izumiteljev je ravno zato zadnjih nekaj let delala na tem, da so s čiščenjem vode dobili približek naravni vodi, z boljšo molekularno strukturo. Kinetic reactor je posebna mrežica nameščena na pipo, ki očisti in pripravi vodo brez kemije in filtriranja, da je voda iz pipe kakovostna.

kinetic reactor

Zato je najbolj pametno, da si naliješ vodo iz pipe, ki je očiščena s kinetično tehnologijo v svojo stekleničko doma. Obenem boš pil boljšo vodo in poskrbel za okolje, saj ne boš kupoval vedno novih plastenk vode. Vzameš jo lahko s seboj v šolo, na svojo rekreacijo, trening in na počitnice.

Tudi Kinetic reactorjevi ambasadorji imajo radi čisto in kakovostno vodo. To so pevka in bivša Miss Earth Danijela Burjan, Damijan family (Taya in Jernej Damijan), Tamara Fortuna, Ana Žontar, Maja Ferme in še nekateri drugi.

Več o tehnologiji kinetic reactor, ki ni klasična filtracija vode, ampak je nova tehnologija, ki brez kakršnihkoli dodatkov in dezinfekcije čisti vodo s pomočjo fizikalnih načinov. Izumili so podtlačno aeracijo vode na popolnoma naraven način in to na vaši na domači pipi.

Slediš jim lahko tudi na Facebooku ali Instagramu Kinetic reactor Slovenija.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.