Čas je za Red Bull Campus Clutch, največji študentski Valorant turnir

Ker vsi že nestrpno čakamo, da študentsko življenje in z njim povezani dogodki ponovno oživijo v svoji pravi obliki, so pri Red Bullu poskrbeli, da bo to čakanje minilo hitreje in zabavnejše.

Prihaja Red Bull Campus Clutch, globalni študentski e-športni turnir v igranju najbolj vroče, najbolj gledane in najbolj igrane igre tega leta – VALORANT. Gre za največji dogodek te vrste, saj se bo v več kot 50 državah odvijalo več kot 300 dogodkov. Turnir je edinstvena priložnost, da študentje svoje gamersko znanje pokažete na državni in globalni ravni.

Kako bo potekalo?

Vsaka ekipa se prijavi na ene izmed kvalifikacij:

  • kvalifikacije se bodo odvile 28. februarja 2021
  • kvalifikacije se bodo odvile 6. marca 2021

Veliki finale Slovenije se bo odvil 13. marca 2021. Vsi državni zmagovalci bodo povabljeni na svetovni finale, kjer se bodo spopadli s študenti s celega sveta. Poleg tega bo zmagovalna ekipa prejela glavno nagrado v višini 20.000 EUR, in dobila priložnost, da si ogleda najboljše VALORANT igralce, ki se bodo pomerili na VALORANT Masters turnirju, ki je del 2021 Champions Toura.

Če si Valorant navdušenec ali ljubitelj strelskih videoiger in si želiš nove dogodivščine, je Red Bull Campus Clutch pravi zate. Tvoja naloga je, da sestaviš 5-člansko ekipo, s katero izberete datum kvalifikacij in se prijavite.

Več informacij o samem dogodku najdeš na uradni strani dogodka Red Bull Campus Clutch.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.