CEWE FOTOKNJIGA Pure

CEWE FOTOKNJIGA Pure je popoln spomin na tvoje najljubše spomine iz pametnega telefona. Od vikend izletov, potovanj do rojstnih dni in ostalih dogodivščin – uživaj v svojih čudovitih fotografijah in obujaj spomine z minimalistično in šik kvadratno fotoknjigo vsak dan.

Z našo nagrajeno aplikacijo CEWE PHOTOBOOK Pure lahko s pametnim telefonom hitro in enostavno ustvariš žepno fotoknjigo v le nekaj klikih:

  1. izbereš 22 najljubših fotografij na svojem pametnem telefonu,
  2. personaliziraš naslovnico s poljubno fotografijo in izbereš belo ali črno varianto fotoknjige,
  3. dodaš svoje besedilo na straneh v notranjosti ter
  4. uživaš v spominih s CEWE FOTOKNJIGO Pure.

Fotografiji, sončna očala in čevlji na odeji na travi

Za 22 fotografij

CEWE FOTOKNJIGA Pure je fotoknjiga na 22 straneh v praktičnem kvadratnem formatu velikosti 15 x 15 cm. Na voljo je v trdi vezavi, z belo ali črno platnico, fotografije pa so digitalno natisnjene na kakovostnem mat papirju. V fotoknjigi je prostora za 22 fotografij.

Dekle sedi na odeji, v rokah drži fotografije

Prenesi aplikacijo

Izdelaš in naročiš jo kar na svojem pametnem mobilnem telefonu in sicer preko aplikacije CEWE PHOTOBOOK Pure. Aplikacija je na voljo brezplačno, preneseš pa si jo lahko preko Google Play ali App store trgovine.

Dve fotografiji in fotoknjiga na črtasti podlagi

Hitro oblikovanje

Na svojem pametnem telefonu izbereš 22 najljubših fotografij in jih preko aplikacije vstaviš v fotoknjigo. Izbereš postavitev fotografij in ozadje fotoknjige – belo ali črno. Na eni strani je prostora za ena fotografijo – lahko pa eno fotografijo že prej oblikuješ v kolaž in na eno stran vstaviš kolaž. Zaporedje fotografij lahko spreminjaš. Odločiš se še za naslovno fotografijo, nato pa dodaš naslov in posvetilo. Fotoknjiga je končana v nekaj minutah. Ko oddaš naročilo, je fotoknjiga dostavljena v 6 – 8 delovnih dneh v zaščitnem ovitku.

Odprta fotoknjiga, zraven slušalke, zvezek

Simpatična in priročna

CEWE FOTOKNJIGA Pure doda tvojim fotografijam moderni oblikovalski pridih in ti omogoča, da poveš zgodbo v le nekaj minutah in na preprost način. Ustvariš jo hitro in enostavno kar preko pametnega telefona. Pure je lep spomin na posebne dogodke, kratka potovanja in izlete s prijatelji.

Roki iz ovitka jemljeta fotoknjigo, zraven je telefon in rastlina

Osebno darilo, ki navduši vsakogar

Želiš presenetiti prijatelja/ico ali svojo boljšo polovico? Ni bolj osebnega in kul darila kot je fotoknjiga skupnih nepozabnih trenutkov veselja, smeha in zabave. CEWE FOTOKNJIGA Pure je unikatno, ugodno in hitro ustvarjeno darilo, njena vrednost pa je neprecenljiva!

Dve ženski z rokami v zraku se smejita, sta v naravi

Upamo, da smo te navdušili in inspirirali! Za še več foto nasvetov nas lahko spremljaš tudi na socialnih omrežjih Facebook in Instagram, z veseljem pa si ogledamo tudi vaše končne izdelke. Označi nas v svojih objavah – @ceweslovenija in želimo ti veselo oblikovanje!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.