CEWE: Podarite najlepše spomine

Stenski in namizni koledar CEWE
Foto: CEWE

Presenetite člane svoje družine in svoje prijatelje z unikatnim in personaliziranim darilom – z vašimi najljubšimi skupnimi fotografijami skrbno shranjenimi v CEWE foto koledarju!

Koledarji, ki jih oblikujete sami, ne prinašajo veselja le na praznično mizo ali pod božično drevo, temveč vas iz meseca v mesec spominjajo na čudovite trenutke. Ne glede na to, ali ga listata babica in dedek, ali pa bratje in sestre – spremlja vas skozi vse leto in vas zbližuje z vašimi najdražjimi.

Izberite 13 fotografij in jih razporedite na naslovnico in 12 strani stenskega ali namiznega koledarja in tako zagotovite sebi in vašim najdražjim, da boste vsak dan v letu lahko uživali ob pogledu na nepozabne skupne trenutke. Vse foto koledarje lahko naročite zelo hitro in enostavno v udobju svojega doma, mi pa poskrbimo za dostavo na željen naslov.

Dva stenska in dva namizna koledarja
Foto: CEWE

Da praktičnosti in čudovitemu izgledu dodate še večji občutek prefinjenosti, okrasite strani svojega koledarja z okrasnimi premazi ali pa  mu dodajte elegantno leseno letvico. Za večjo igrivost uporabite kliparte, za še večje veselje pa dodajte lela in iskrena besedilna sporočila.

Želite koledar podariti drugim, vendar imate za načrtovanje le omejeno količino časa? Tukaj je namig za vas: v brezplačnem fotoprogramu CEWE Fotosvet oblikujte strani za dvanajst mesecev in spremenite samo sliko na naslovnici in mesec ali dva – na primer s fotografijami obdarovanca. S to metodo lahko v nekaj trenutkih oblikujete različne koledarje. Vse CEWE foto koledarje lahko oblikujete tudi preko brezplačne mobilne aplikacije CEWE Fotosvet ali preko spleta.

Stenski koledar
Foto: CEWE

V novembru prejmete 4 evre popusta pri naročilu katerega koli foto koledarja v vrednosti nad 20 evrov in ob uporabi kode kupona: CEWEKOLEDAR2022. Več informacij o akciji najdete tukaj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.