Čudovit Huawei P50 Pocket na voljo v Sloveniji

Izjemen pametni telefon Huawei P50 Pocket, ki še posebej izstopa s svojo inovativno zložljivo zasnovo, je od danes na voljo na slovenskem trgu po priporočeni ceni 1.299 €. S tem se pridružuje telefonu Huawei P50 Pro in brezžičnim slušalkam Huawei FreeBuds Lipstick, napravama, ki sta prav tako že na voljo v Sloveniji.

Huawei je z vsakim novim telefonom serije P premikal meje mogočega na področju mobilne fotografije. S P50 Pocket pa prinaša inovativnost tudi na področje oblikovanja. Je prva zložljiva naprava, pri kateri zaradi oblikovne posebnosti ne trpijo fotografska odličnost in zmogljivost. Kot taka je popolna za ljubitelje kakovosti in inovativnih novosti, ki niso pripravljeni sprejeti kompromisov.

Izven okvirjev

Huawei P50 Pocket je zložljiv pametni telefon, ki hkrati zagotavlja napredno zmogljivost. Huawei je namreč vanj vstavil edinstven mehanizem zlaganja oziroma večdimenzionalni centralno nameščen tečaj (Multi-Dimensional Hinge Technology), ki se med odpiranjem naprave dvigne, da ustvari popolnoma raven večji zaslon. Tečaj ni samo robustno izdelan, vzdržljiv in trden, ampak ravno tako zagotavlja, da med polovicama ni špranje, ko je naprava zložena.

Kljub oblikovni posebnosti novi telefon v zloženem stanju v debelino meri le 15,2 mm, v razprtem pa 7,2 mm. Za boljšo uporabniško izkušnjo je opremljen z dvema zaslonoma. Glavni je 17,5-centimetrski (6,9-palčni) prilagodljiv zaslon OLED z razmerjem stranic 21 : 9, gostoto slikovnih pik 442 ppi, sposobnostjo prikaza 1,07 milijarde barv in podporo barvni paleti P3 poskrbi za kinematografsko vizualno izkušnjo. Drugi manjši zaslon na hrbtišču pa je popoln za prikaz izbranega nabora informacij in ga je mogoče zlahka uporabita za upravljanje s predvajanjem glasbe, preverjanje koledarja, fotografiranje oziroma snemanje videa in prikaz obvestil.

Vrhunski v vseh pogledih

Zložen je Huawei P50 Pocket čudovit pripomoček, odprt pa vrhunski pametni telefon z naprednimi funkcijami. Kar zadevo mobilno fotografije je zagotovljena podpora pogona True-Chroma Image ter tehnologij Huawei XD Optics in Huawei XD Fusion Pro, na podlagi katerih je bila razvita matrična kamera Ultra Spectrum.

Huawei P50 Pocket s kapaciteto 4000 mAh nudi tudi dolgo avtonomijo baterije, ki podpira hitro polnjenje Huawei SuperCharge z močjo 40 W, a kljub temu ohranja vitko in elegantno obliko. Vgrajen ima način varovanja zasebnosti (Super Privacy Mode), ki samodejno onemogoči kamere, mikrofon in lokacijske storitve, ko je naprava zložena.

Odlična uporabniška izkušnja

Huawei P50 Pocket je opremljen z inovativnimi mobilnimi storitvami HMS, ki nudijo pametnejšo, bogatejšo, priročnejšo in varno uporabniško izkušnjo. Uporabniku so na voljo trgovina z aplikacijami AppGallery, zmogljiv vsestranski iskalnik Petal Search, zemljevidi Petal Maps, ki jih je mogoče uporabljati s kretnjami, in sklop pisarniških orodij.

V trgovini AppGallery so uporabnikom dosegljive vse globalne in lokalne aplikacije, ki jih ti potrebujejo, od družbenih omrežij, kot je TikTok, in transportnih, kot je Bolt, do finančnih, kot sta Revolut in Curve, zabavnih, kot je Deezer, in priljubljenih iger, kot sta Lords Mobile in Gardenscapes. Pri oblikovanju uporabniške izkušnje so dali prav poseben poudarek dostopu do bančnih in finančnih aplikacij. Tako se je le v preteklem letu pridružilo več kot 300 ključnih mednarodnih in lokalnih bank, med drugim v Sloveniji NLB, NKBM, Sparkasse, Sberbank, Intesa Sanpaolo in mBills. Huaweievi uporabniki zdaj lahko s telefonom tudi plačujejo, zahvaljujoč NFC-rešitvi za brezkontaktno plačevanje.

V navezi s tem je uporabnikom na voljo tudi priročno središče AppsOnHMS, ki na enem mestu nudi postopke namestitve za vsako aplikacijo, ki jo želijo imeti na telefonu.

Cena in razpoložljivost

Telefon Huawei P50 Pocket je v Sloveniji na voljo v sanjski beli barvi, in sicer po priporočeni ceni 1.299 €.

Več informacij o telefonu Huawei P50 Pocket: https://consumer.huawei.com/si/phones/p50-pocket/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.