Drsni telefoni se vračajo

V sredo, 31. oktobra, so v Pekingu uradno predstavili Honor Magic 2, čudež inženiringa, ki je opremljen s Honorjevim tehnološkim znanjem. Zasnovali so ga na uspehu prvega odličnega pametnega telefona Honor Magic, ki so ga predstavili leta 2016. Honor Magic 2 bo s svojimi futurističnimi tehnološkimi funkcijami pametne telefone ponesel na popolnoma novo raven. Telefon ima kot prvi na svetu zaslon prvi Magic Slide – zaslon, ki doseže skoraj 100 % razmerje med zaslonom in ohišjem telefona, naslednjo generacijo AI – procesorja Kirin 980, ki prinaša odlično inteligenco in AI procesirano moč; YOYO, mogočnega virtualnega digitalnega pomočnika s sposobnostjo branja in možnostjo strojnega učenja ter fotoaparat s šestimi objektivi z AI, ki omogoča revolucionarno fotografsko doživetje.

Prikaz v celozaslonskem načinu Magic Slide odpira nova obzorja

Kot prvi pametni telefon na svetu, s prikazom v celozaslonskem načinu Magic Slide, je Honor Magic 2 telefon izjemne preprostosti, ki zagotavlja neverjetno uporabniško izkušnjo z neverjetnim 6,39-palčnim zaslonom. Pametni telefon ima skoraj 100 % razmerje med zaslonom in ohišjem telefona in vsebuje optično prepoznavo prstnega odtisa pod zaslonom. Vsak poteg navzdol odpre vrata do spektakularne vizualne izkušnje.

Naslednja generacija AI, ki jo napaja procesor Kirin 980

S celovito nadgradnjo na inteligentni ravni, Honor Magic 2 napaja AI procesor Kirin 980, ki je prvi dvojederni NPU procesor na svetu. To omogoča visoko zmogljivo obdelavo AI računskih procesov, ki uporabnikom omogočajo izjemno AI uporabniško izkušnjo.

Na oceni uspešnosti je YOYO dosegel 4,556 točk in je glavni del Honor Magic 2 AI sistema, Magic UI. Opremljen z računalniškim vidom, obdelavo naravnih jezikov, zmogljivostjo strojnega učenja, sistemom odločanja in priporočil, je YOYO tisti, ki omogoča učenje skozi čas. Zmogljivosti YOYO presegajo navadne virtualne govorne asistente, saj lahko prepozna, uči, razmišlja in izboljšuje. YOYO ponovno definira interakcijo med človekom in AI, s čimer zagotovi izjemno uporabniško izkušnjo, kar telefon Honor Magic 2 predstavlja kot najpametnejši telefon z AI.

S fotoaparatom s šestimi objektivi, bodo fotografije boljše kot kdajkoli prej

Z vgrajeno zadnjo kamero s 24-milimetrskim tri-lečnim objektivom in izjemno širokim kotom 17 mm ter s sprednjim fotoaparatom s 16-milimetrskim objektivom s tremi lečami, Honor Magic2 ponuja revolucionarno fotografsko doživetje. Poleg segmentacije slike, ki s finimi nastavitvami parametrov z vrhunsko zadnjo kamero z AI pogonom, samodejno izvede retuširanje fotografije, snemljiva sprednja kamera pa ima možnost tudi 3D-prepoznavanja obraza na visoki ravni in portretno osvetlitev, fotoaparat pa z bokeh učinki in učinki olepšanja omogoča ustvarjanje umetniških selfijev.

Honor Magic2 je več kot čudež inženirske tehnologije, je futuristična naprava, ki Honor nedvomno postavlja pred ostale telefone. Telefon bo uporabnikom prinesel neprimerljivo doživetje zaradi YOYO-a, celozaslonskega prikaza Magic Slide, procesorja Kirin 980, tehnologije grafenskih toplotnih trosilnikov, tehnologije 40W Supercharge, ki jo je potrdil TÜV Rheinland, 3D bioničnega detektorja svetlobe, prvega Dual SIM Dual VoLTE, prvi dvofrekvenčni GPS na svetu in hitrostjo prenosa Wi-Fi brez primere. Opremljen s široko paleto najsodobnejših tehnologij in visoko zmogljivimi funkcionalnimi nadgradnjami, je Honor Magic2 zagotovo telefon leta in bo dosegel prodore na vrhunskem tehnološkem trgu. Njegov nadaljnji napredek predstavlja tudi pomemben napredek Honorja, ki se tako približuje svojemu cilju, da se v petih letih uvrsti med top tri blagovne znamke mobilnih telefonov.

Honor Magic2 bo na voljo za prednaročilo na Kitajskem med 31. oktobrom in 5. novembrom, preko Vmalla, JD, Tmalla, Suninga, YHD in GOMRE, cena pa se bo začela pri 3,799 kitajskih juanih oziroma preračunanih 477 evrih. Uradna prodaja se bo na Kitajskem začela 6. novembra.

Na prireditvi je Honor predstavil tudi HONOR WATCH, svojo prvo vodilno pametno uro. Opremljen z 1,2-palčnim AMOLED okularnim zaslonom na dotik in dvostranskim trakom, je ena najtanjših pametnih ur na trgu. S prvo industrijsko arhitekturo z dvojnim čipom, pametna ura zdrži 7 dni z enim polnjenjem in podpira funkcije, kot so spremljanje srčnega utripa v realnem času, natančna navigacija in sledenje zdravju. Svetovna izdaja pripomočka je načrtovana za januar 2019.

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Prejšnji članekŠtudent svetuje: miti in resnice o študiranju
Naslednji članekDiabetes tipa 2 vse pogostejši tudi med mladimi
logo Honor

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.