Družabne igre za majhne in velike

Karantena nas je zaprla med štiri stene in ko smo se naveličali binganja televizijskih serij, je bil čas, da pogledamo, s čim se še lahko zamotimo. Ena izmed čudovitih stvari, ki smo jih ponovno odkrili, so družabne igre. Monopoli in Človek, ne jezi se sta otroška klasika, a v zadnjih letih je na trg prišlo toliko novih iger, da je kar težko izbrati, s katero bi začeli.

Spletna trgovina meeple.si ponuja družabne igre tako za majhne, kot velike. Tu lahko najdeš klasične igre, kot so Activity, Monopoli in Catan. Za strastne ljubitelje Harryja Potterja so na voljo tematske družabne igre, ki te v hipu ponesejo na Bradavičarko. Imaš raje Igro prestolov? Ne skrbi, tudi nate niso pozabili.

Družabne igre Harry Potter

Družabne igre so odličen način preživljanja prostega časa. S prijatelji lahko ob igranju preživite nešteto ur, saj je igra vsakič drugačna. Če se naveličaš ene, ti meeple.si ponuja tako široko izbiro, da boš hitro našel drugo. Na voljo so ti zabavne, družinske, strateške in tematske igre, pa tudi kart na manjka in iger za dva, če bi večer raje preživel s svojo boljšo polovico.

Njihova spletna stran ti ponuja tudi možnost izbire časa igranja. Če se ti torej mudi na piknik, lahko preprosto preveriš, katera igra bo poskrbela, da ne boš zamudil. Meeple.si si želi, da bi družabne igre povezovale in razveseljevale. Pozabi na klasična druženja s prijatelji – družabne igre ti bodo pokazale, kakšni so v resnici tvoji prijatelji (ne znajo izgubljati, presenetljivo taktični, hitre jeze?).

Družabna igra Carcassonne

Jesen je že za vogalom, z njo pa tudi hladnejše vreme. Pripravi si torej zbirko družabnih iger, ki ti bodo delale družbo ob večerih. Zaradi široke ponudbe bo čisto vsak našel nekaj zase. Prepusti se domišljiji in se pripravi na pustolovščino. Najboljša stvar družabnih iger je ravno ta, da se zabava nikoli ne konča! Igraš jih lahko vedno znova in znova, saj je igra vsakič drugačna.

Urednica revije Študent

Prejšnji članekKoncentracijsko taborišče na Kitajskem, ki mu nihče ne more nič
Naslednji članekAktualni razpisi fundacije Študentski tolar: denarna pomoč študentom v stiski

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.