E-skiroji bodo »in« naslednjo pomlad

Young couple on vacation having fun driving electric scooter through the city.
Foto: Zoran Zeremski iz iStock

E-skiroji so zadnja leta v strmem vzponu. In to z razlogom oziroma razlogi. Prav naslednje leto pa bo tisto, za katerega strokovnjaki napovedujejo, da bo sprožilo pravo poplavo električnih skirojev. Zakaj je temu tako? Kako so lahko e-skiroji še vedno v vzponu? Na obe vprašanji odgovorimo, obenem pa ti namignemo kje se boš lahko pripravil na aktivno leto 2023.

Top razlogi za e-skiro

Prednosti e-skirojev je kar nekaj, mi smo se odločili za naslednje. Zakaj bi se moral tudi ti odločiti za e-skiro?

Prvi razlog je seveda njihova vsestranskost. E-skiroji so ustvarjeni za hitro doseganje ciljev, izmikanje gnečam in kot taki predstavljajo najbolj poceni prevozno sredstvo za vse atribute, ki jih ponujajo. Ko govorimo o izbiri alternativnega prevoza, naj bodo e-skiroji na prvem mestu. E-skiroji so majhni, priročni in veliko lažji za »pospravljanje« na delovno mesto kot kolesa (kaj šele motorji). Združiš jih lahko z glavnim prevoznim sredstvom, če se moraš iz daljnih krajev zapeljati v glavno mesto, kjer najpogosteje ni možnosti parkiranja. Preprosto stopiš na svoj e-skiro, kjer se izgoneš visokim cenam parkirnine, obenem pa si na cilju še veliko hitreje, saj lahko ubiraš najboljše bližnjice.

Young woman discover city and park at sunset with electric scooter or e-scooter. Female Legs in sports sneakers stand on electric scooter. Girl riding on Ecological and urban transport.
Foto: Andrei Naumenka iz iStock

E-skiroji so ustvarjeni z mislijo na uporabnika in okolje. Skiroji so lahko, njihovo vzdrževanje je sila poceni in enostavno, nenazadnje pa so tudi noro zabavni. Ker so električni jih lahko napolniš praktično povsod, da o prihranjenem času sploh ne govorimo. Tako lahko glavne razloge za nakup e-skiroja združimo v naslednji seznam:

  • Najboljši alternativni in zeleni način prevoza
  • Prenosljivost
  • Enostavno vzdrževanje
  • Zabavni in aktivni
  • Prihranijo čas na poti
Electric scooter. Eco friendly modern way of transportation. In background handsome business person caucasian man using tablet computer leaning on black business building.
Foto: Smederevac iz iStock

Kako do najboljšega e-skiroja?

Z jasnim sloganom »E-mobilnost je naša prihodnost« se Big Bang že leta trudi z raznoliko ponudbo, ki bo zimzelena in brezčasna. Mednje kakopak spadajo tudi e-skiroji in ostala električna mobilnost. Tako najbolj cenovno dostopne in najboljše e-skiroje lahko najdeš na njihovi spletni strani bigbang.si in poslovalnicah. V kolikor boš imel težave pri izbiri pa se obrni na njihovo strokovno osebje, ki ti bo pomagalo pri izbiri e-skiroja in te napotilo k zeleni in električni prihodnosti.

eprodaja@bigbang.si | 01 362 60 00 | Spletna stran

Big Bang z mrežo 16 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekV prodaji so vstopnice za AVATAR: POT VODE, 3D filmski spektakel Jamesa Camerona!
Naslednji članekKako do bolj organiziranega življenja?
logo big bang
eprodaja@bigbang.si|01 362 60 00| Spletna stran

Big Bang z mrežo 16 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.