Kako do bolj organiziranega življenja?

Planer s cvetličnim vzorcem
Foto: on Živim kot si želim, Bojana Ivanović s.p.

Si tudi ti ena izmed tistih, ki stalno zamuja in ima toliko obveznosti, da na kakšno včasih preprosto pozabiš? Rešitev je enostavna – potrebuješ odličen planer, v katerega boš zapisovala vse svoje obveznosti, izpite, kolokvije, zabavna druženja in še veliko več. S planerjem bo tvoje življenje lažje, saj boš imela pregled nad vsakim vidikom svojega vsakdana.

Planerko – planer z garancijo zadovoljstva

Planerko je čudovit planer slovenske ustvarjalke, ki ga boš prepoznala po čudoviti naslovnici. Poleg klasičnega koledarja ima Planerko tudi menstrualni koledarček, listo želja, cilje za tekoči mesec in leto 2023, pregled navad in financ, božično rubriko, šparovček, pregled tedna, leta in meseca, urnik in rubriko za izlete.

Na voljo je v trdi in spiralni vezavi, v tedenskem in urnem pregledu. Na voljo je kar 6 različnih naslovnic, od modernega videza marmorja do elegantnega cvetličnega motiva. Planerko je letni planer, tako da ti bo služil od prvega januarja do enaintridesetega decembra 2023. Narejen in tiskan je v slovenskem jeziku. Če planer ne izpolni tvojih pričakovanj, ga lahko v roku 14 dni vrneš.

Obraz za planerjem

Kolekcijo planerjev Planerko je ustvarila Bojana Ivanović, avtorica knjižnih uspešnic Klub srečnih in uspešnih, Ti sam rin naprej ter Poskrbi najprej za svojo rit. Dve leti nazaj se je iz radovednosti lotila oblikovanja prve kolekcije planerjev in spoznala, da jo ta proces neizmerno veseli.

Pri oblikovanju je skušala zajeti vse, kar moderna ženska v sodobnem času potrebuje za uspešno organiziran dan in pregled nad obveznostmi. Ker pa Bojana deluje na področju motivacije in osebne rasti, je v planer vključila tudi spodbudne citate, vizijo in sanje za leto 2023. Letošnja novost je MANIFEST 2023, kjer uporabnice planerja skozi 4 različne manifeste opominja, da si dovolijo živeti drzno, svobodno, srečno in tako, kot si to želijo same.

Prevzemi nadzor nad svojim življenjem

Če bi rada poskrbela za večjo organiziranost svojega vsakdana, je Planerko prava rešitev zate. Trenutno so odprta prednaročila, planerji pa bodo dostavljeni do petega decembra 2022. Vse naslovnice in natančen prikaz notranjosti najdeš na spletni strani, kjer lahko prebereš tudi mnenja zadovoljnih uporabnic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekE-skiroji bodo »in« naslednjo pomlad
Naslednji članekTop božični sejmi 2022
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.