Top božični sejmi 2022

Naslovnica revije

December je samo še en teden stran in v uredništvu smo že praznično razpoloženi. Pripravili smo predloge za najboljša božična darila in pogledali zgodovino Miklavža. Za vse sladokusce smo napisali recept za najboljšo vročo čokolado, športne navdušence pa čaka članek o najbolj odbitih športih, v katerih ljudje dejansko tekmujejo.

Novembrska številka je obarvana s tehnologijo in znanostjo, zato boš v njej našel članke o nanostransporterjih, širitvi 5G omrežja v Sloveniji in prihodu USB 4. Naravoslovne glavce bo razveselil članek o možganih v petrijevki, ki znajo igrati računalniške igrice. Ljubitelji dinozavrov pa bodo prišli na svoj račun na strani 17, kjer je opisana nova vrsta pterozavra.

Ker bomo čez en mesec praznovali božič, smo zbrali seznam najboljših božičnih sejmov, ki se jih lahko udeležiš. Boš gostil božično večerjo za kolege? Pripravi slasten praznični prigrizek, ki bo presenetil vse goste! December je tudi mesec ozaveščanja o AIDS-u, zato smo napisali članek o spolnih boleznih od A do Ž.

Filmske ljubitelje čaka pregled najbolj težko pričakovanih filmov naslednjega leta, za vse, ki jih zanimajo ličila, a ne vedo, kje začeti, pa smo pripravili pregled vseh različnih vrst ličil. Čakajo te tudi nasveti glede razgovorov in opis prednosti izrednega študija.

Novembrska številka revije Študent je že brezplačno na stojalih fakultet po vsej Sloveniji. Če slučajno študiraš od doma, jo lahko tudi natisneš na avtomatih Printbox, prelistaš na issuu.com/revija.student ali shraniš pdf. V komentarjih nam povej, kakšna se ti je zdela letošnja novembrska številka. 🙂

Revija Študent november 2022   Prenos

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekKako do bolj organiziranega življenja?
Naslednji članekUjemite popolne trenutke s Huawei Mate 50 Pro
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.