Sponzorirano

E-skiroji bodo »in« naslednjo pomlad

Young couple on vacation having fun driving electric scooter through the city.
Foto: Zoran Zeremski iz iStock
Sponzorirano

E-skiroji so zadnja leta v strmem vzponu. In to z razlogom oziroma razlogi. Prav naslednje leto pa bo tisto, za katerega strokovnjaki napovedujejo, da bo sprožilo pravo poplavo električnih skirojev. Zakaj je temu tako? Kako so lahko e-skiroji še vedno v vzponu? Na obe vprašanji odgovorimo, obenem pa ti namignemo kje se boš lahko pripravil na aktivno leto 2023.

Top razlogi za e-skiro

Prednosti e-skirojev je kar nekaj, mi smo se odločili za naslednje. Zakaj bi se moral tudi ti odločiti za e-skiro?

Prvi razlog je seveda njihova vsestranskost. E-skiroji so ustvarjeni za hitro doseganje ciljev, izmikanje gnečam in kot taki predstavljajo najbolj poceni prevozno sredstvo za vse atribute, ki jih ponujajo. Ko govorimo o izbiri alternativnega prevoza, naj bodo e-skiroji na prvem mestu. E-skiroji so majhni, priročni in veliko lažji za »pospravljanje« na delovno mesto kot kolesa (kaj šele motorji). Združiš jih lahko z glavnim prevoznim sredstvom, če se moraš iz daljnih krajev zapeljati v glavno mesto, kjer najpogosteje ni možnosti parkiranja. Preprosto stopiš na svoj e-skiro, kjer se izgoneš visokim cenam parkirnine, obenem pa si na cilju še veliko hitreje, saj lahko ubiraš najboljše bližnjice.

Foto: Andrei Naumenka iz iStock

E-skiroji so ustvarjeni z mislijo na uporabnika in okolje. Skiroji so lahko, njihovo vzdrževanje je sila poceni in enostavno, nenazadnje pa so tudi noro zabavni. Ker so električni jih lahko napolniš praktično povsod, da o prihranjenem času sploh ne govorimo. Tako lahko glavne razloge za nakup e-skiroja združimo v naslednji seznam:

  • Najboljši alternativni in zeleni način prevoza
  • Prenosljivost
  • Enostavno vzdrževanje
  • Zabavni in aktivni
  • Prihranijo čas na poti
Foto: Smederevac iz iStock

Kako do najboljšega e-skiroja?

Z jasnim sloganom »E-mobilnost je naša prihodnost« se Big Bang že leta trudi z raznoliko ponudbo, ki bo zimzelena in brezčasna. Mednje kakopak spadajo tudi e-skiroji in ostala električna mobilnost. Tako najbolj cenovno dostopne in najboljše e-skiroje lahko najdeš na njihovi spletni strani bigbang.si in poslovalnicah. V kolikor boš imel težave pri izbiri pa se obrni na njihovo strokovno osebje, ki ti bo pomagalo pri izbiri e-skiroja in te napotilo k zeleni in električni prihodnosti.

eprodaja@bigbang.si | 01 362 60 00

Big Bang z mrežo 16 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva.

Urednik portala Student.si

Če ti je prispevek všeč, ga deli prijateljem.
Big Bang

Big Bang z mrežo 16 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva.

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version