Edinstven dan, dan Škisove tržnice

Množica ljudi na koncertu

Prišel je 5. maj in z njim že 25. Škisova tržnica, ki predstavlja raj na zemlji za vse mlade. Od 12. ure naprej bodo tako mladi lahko uživali v ritmih najboljših glasbenih in tujih izvajalcev, obiskali študentske klube na stojnicah in uživali na ta edinstven dan.

Vhod na Škisovo tržnico bo mogoč danes od 11.45 naprej. Z mimohodom študentskih klubov in pozdravnim govorom predsednika Zveze ŠKIS Marka Perkota pa se bo tudi uradno otvorila že 25. Škisova tržnica. Na mednarodnem otočku, ki se nahaja pri elektro odru, bodo predstavniki iz kar 20 držav ponujali najrazličnejše aktivnosti, hrano in pijačo za vse mimoidoče. Predstavile se bodo tudi neprofitne organizacije, kot so NIJZ in DrogArt, obiskali boste lahko otoček ŠOU Ljubljana, si privoščili koktajle, prigriznili topel obrok pri Burek Olimpija. Zvečer pa na veliki oder stopijo glasbene legende, kot so Siddharta, Vlado Kreslin, Mi2, Zmelkoow, Alo!Stari, zmagovalca Škisolova in ostali. Elektro oder bodo prevzele melodije DJ-jev – Alex Ranerro b2b Teo, Mayell, RotorMotor in Brtinzz.

Edinstven glasbeni program za edinstven dogodek!

Največji del Škisove tržnice pa predstavljajo študentski klubi, ki bodo na regijskih otočkih predstavljali kulinarične specialitete, pripravili razne igre in atrakcije za vse obiskovalce. Katera regija bo premagala vse ostale v študentskih igrah in kateri klub bo osvojil naziv »najboljše stojnice«? Vse to bomo izvedeli danes.

Še nekaj napotkov …

Organizatorji naprošajo, da obiskovalci pridejo na prizorišče pravočasno. Cena vstopnice na dan prireditve znaša 10 eur. Nakup vstopnice je danes do 10. ure prek Eventima možen še po ceni 7 eur, po tej uri pa se cena dvigne na 10 eur. Nakup bo možen tudi na vhodu na prizorišče. Z vstopnico lahko prosto prehajate do 20. ure, po tej uri prehajanje iz prizorišča in nazaj ni več dovoljeno (potreben je nakup nove karte).

Plačevanje na letošnji Škisovi tržnici bo potekalo brez gotovine, tako da bo na blagajnah možen nakup samo s Škisovo plačilno kartico ali pa z lastno bančno kartico. Prav tako bodo na prizorišču polnilne postaje, kjer si boste lahko naložili dobroimetje. Več informacij najdete tukaj https://www.skisova-trznica.si/pogosta-vprasanja/. Plačevanje z mobilno denarnico NLB Pay pa bo vsem prineslo še dodatne ugodnosti, saj NLB v sodelovanju z Mastercard omogoča akcijsko ceno pijače 4 + 1 gratis na vseh šankih.

Na edinstvene trenutke na Škisovi tržnici 2022!

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekCineplexx Ljubljana!: Kdaj se odpira in kaj ponuja?
Naslednji članekNajbolj zabavno ekipno kolesarjenje v Sloveniji
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.