Cineplexx Ljubljana!: Kdaj se odpira in kaj ponuja?

Cineplexx Ljubljana je končno tik pred odprtjem
Cineplexx Ljubljana je končno tik pred odprtjem

Kinoveriga Cineplexx je že več let povezana s projektom v Ljubljani, ki je v zadnjih dveh letih obrodil sadove. Največja kino veriga prihaja v Ljubljano, natančneje na Rudnik. Začetek pravljice je tudi pravljična številka, ki jo nosi sedmi kino Cineplexx v Sloveniji. Prinaša kar nekaj novosti, ki bodo navduševale obiskovalce iz prestolnice in bližnjih mest. Kaj vse bo ponujal najnovejši ljubljanski kino in kdaj se odpira Cineplexx v Ljubljani?

Cineplexx v Ljubljano prihaja s koncem meseca maja

Cineplexx v Ljubljano prihaja 25. maja. Cineplexx Ljubljana Rudnik se nahaja v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik, v samem osrčju industrijske cone. Nova štiri etažna parkirna hiša nudi zagotovljeno brezplačno parkiranje, kar pomeni enostavno dostopnost. Prav tako pa je do kina moč priti z avtobusom LPP – številke 27, 3 in 3B.

Otvoritveni teden v Cineplexx Ljubljana prinaša dve noviteti in enega izmed najbolj pričakovanih filmov tega leta in desetletja. Oboževalci bodo končno videli Top Gun: Maverick, težko pričakovano nadaljevanje legendarnega filma. V istem tednu prihaja tudi animirana dogodivščina za najmlajše Čebelica maja 3: Zlato jajce.

Pomlad in poletje v Cineplexxu Ljubljana pa bosta prinesli veliko število hitov. Dinozavri bodo preplavili tudi Slovenijo v novem filmu Jurski svet: Prevlada (istočasno bo izšla tudi prva slovenska knjiga o dinozavrih). Kozmoblisk, Črni telefon, Thor: Ljubezen in grom, Elvis, Minioni ter mnogi drugi filmi.

Cineplexx prihaja v Ljubljano
Cineplexx prihaja v Ljubljano

Kaj bo ponujal ljubljanski Cineplexx?

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik bo na boljo sedem dvoran s 1357 sedeži, ki bodo zagotavljale izvrstno filmsko izkušnjo. Poleg standardnih sedežev bodo za kraljevsko izkušnjo in udobje v vseh dvoranah poskrbeli izjemno prostorni VIP sedeži, oblazinjeni s sintetičnim usnjem v črni barvi in klubsko mizico, pritrjeno na naslonjalo za roke. V kar štirih dvoranah pa bodo še višji nivo užitka ponudili sedeži VIP DELUXE, oblazinjeni v sintetično usnje z rdečimi šivi; ti bodo dodatno omogočali še prilagajanje naklona sedeža. Na svoj račun bodo prišli tudi vsi zaljubljenci, saj se bodo na vinsko rdečih sedežih brez vmesnega naslonjala filmom lahko prepustili objeti.

Vse dvorane bodo opremljene z laserskimi projektorji, ki se zanašajo na modro lasersko tehnologijo in s tem predstavljajo izkušnjo neprekosljive tehnologije slike in zvoka ter omogočajo čarobnost ogleda filma v kino dvorani.

Prvič v Ljubljani bo uporabljen tudi Dolby Atmos zvočni sistem, ki v kino prinaša revolucijo zvoka. V dveh dvoranah se boste lahko prepustili večdimenzionalnemu zvoku z neverjetno jasnostjo, ki bo še dodatno poglobil filmsko zgodbo in s tem pričaral impresivno zvočno pokrajino. Gledalcu bo zvenelo, kot da se sam nahaja v središču akcije, prikazane na velikem platnu.

Cineplexx Ljubljana Rudnik – Galerija slik

V spodnji galeriji si lahko ogledaš nekaj slik dvoran in sedežev, ki bodo na voljo v novem Cineplexxu. Še več o Cineplexxu Ljubljana Rudnik pa na njihovi spletni strani.

 

Po več letih lahko rečemo le: KONČNO!

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZanimivosti o Vojni zvezd, za katere najbrž nisi vedel
Naslednji članekEdinstven dan, dan Škisove tržnice
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.