Fajn ‘met super bančni račun in svoje finance vedno pri roki

Fant gleda v telefon
Foto: on Nova kreditna banka Maribor d. d.

Novo študijsko leto je povezano tudi s prejemanjem štipendije in žepnine, odpirajo se tudi nove priložnosti za študentsko delo, zato je ohranjanje pregleda nad osebnimi financami za vsakega študenta nujno. Pri tem seveda pride prav, da imaš super bančni račun. Si predstavljaš, da lahko svoj bančni račun odpreš kar na svojem mobilnem telefonu? Dejansko sta mobilni telefon in povezava s spletom tudi vse, kar potrebuješ, da kar na daljavo odpreš svoj Bančni račun študenta Nove KBM, katerega mesečno vodenje je brezplačno. In potem je spremljanje prihodkov, plačevanje položnic in nakupov, varčevanje za večje nakupe ali potovanja zmeraj oddaljeno samo nekaj klikov. Sodi vse našteto med tvoje najpogostejše bančne opravke? Potem se strinjaš, da je fajn ‘met super Bančni račun študenta Nove KBM.

Hiter, enostaven, digitalen. Tak je postopek odpiranja Bančnega računa študenta Nove KBM. Najprej si na telefon prenesi aplikacijo mBank@Net in pripravi potrdilo o šolanju. V aplikaciji sledi korakom, vnesi potrebne podatke in izberi račun za mlade. Vse torej poteka na daljavo in traja le 10 minut. Z odprtjem računa lahko že takoj pričneš uporabljati že tretje leto zapored najboljšo spletno in mobilno banko v Sloveniji.  Čez nekaj dni ti na tvoj naslov pošljemo še debetno kartico Visa nove KBM.

Z debetno kartico Visa lahko opravljaš brezplačne dvige gotovine na bankomatih Nove KBM in SKB. Široka mreža bankomatov je vzpostavljena po celotni Sloveniji. Vse bankomate Nove KBM in SKB lahko najdeš tudi v mBank@Netu. Če slučajno v tvoji bližini ne bi bilo bankomata, ti kot edina banka v Sloveniji omogočamo brezplačne dvige gotovine tudi na vseh poštah v Sloveniji. Prav tako lahko s kartico preprosto opravljaš vse nakupe doma in v tujini, v trgovinah in na spletu. Ob plačevanju z debetno kartico Visa lahko tudi izkoristiš ekskluzivne popuste pri izbranih partnerjih banke.

Najboljša spletna in mobilna banka v SlovenijiBank@Net in mBank@Net ti omogočata najboljši pregled nad financami. Omogočata ti plačevanje položnic, sklepanje depozitov oz. varčevalnika za naslednji dopust in mnogo več. Hkrati sta tudi zakladnici tvojih podatkov. Če na primer pozabiš PIN-številko svoje kartice, jo lahko kadar koli preveriš v spletni ali mobilni banki. Če rad nakupuješ na spletu, ti bosta v pomoč tudi prikaz CVV-kode in številke kartice. V primeru izgube kartice ali sumljivih transakcij lahko v spletni in mobilni banki enostavno blokiraš svojo kartico.

Da boš lahko varno potrdil vse spletne nakupe, si brezplačno prenesi mobilno denarnico mDenarnic@, s katero lahko enostavno opravljaš tudi brezstična plačila z debetno kartico Visa, ki jo naložiš v aplikacijo. V mDenarnic@ najdeš tudi Flik, s katerim preprosto nakazuješ ali prejemaš plačila, tudi če nimaš številke računa svojega prijatelja, saj zadostuje že njegova telefonska številka ali elektronski naslov. Flik deluje med strankami različnih slovenskih bank, 24 ur na dan, vseh 7 dni v tednu in denar bo na bančnem računu že v nekaj sekundah – tudi zunaj delovnega časa banke. Flik ti omogoča tudi plačevanje nakupov na prodajnih mestih in na spletu.

Z najboljšimi in večkrat nagrajenimi aplikacijami Nove KBM na svojem pametnem telefonu imaš lahko svoje finance vedno pod nadzorom in pri roki. Podrobnosti o ponudbi Nove KBM za mlade lahko najdeš na https://www.nkbm.si/racun-studenta.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.