Fitnes aplikacije z zajamčenim uspehom

Aplikacija Huawei Zdravje

Kakšen cilj ste si letos zastavili? Morda izgubo odvečnih kilogramov, občutno izboljšanje kondicije ali kaj tretjega? Želite uspeti, pa ne veste, kako? Uporabite izjemne aplikacije za pametni telefon, ki vas bodo vodile po zastavljeni poti.

V zadnjem času so aplikacije za spremljanje športa, nadzor zdravja in doseganje dobrega počutja izredno napredovale. Sposobne so pridobivanja in analize raznolikih podatkov, ki segajo od natančnih in doslednih rezultatov zabeleženih dejavnosti in zdravstvenih meritev, preko štetja korakov do obvestil o kakovosti zraka. Obenem nudijo praktične pristope za ohranjanje telesne pripravljenosti in duševnega zdravja ter motivirajo, da na zastavljeni poti ne obupate.

Priljubljenost digitalnih aplikacij sovpada z naraščanjem zavedanja o pomenu gibanja in rekreacije ter priljubljenosti pametnih ur. Ker jih je veliko in ker so kot vedno nekatere boljše od drugih, smo izbor skrčili na šest odličnih aplikacij, ki jih najdete v uradni trgovini AppGallery za iskanje in prenos aplikacij na pametne telefone Huawei, kot so vrhunski vodilni Huawei Mate 50 Pro in odlična modela srednjega razreda Huawei nova 10 in Huawei nova 10 SE.

Uporaba aplikacij predstavlja učinkovit način določanja ciljev in spremljanja dosežkov. Kar nedvoumno dokazuje raziskava podjetja Accenture. 43 odstotkov sodelujočih je po njihovi zaslugi bolje dojelo pomembnost telesne vadbe in preventive, medtem ko je malo več kot tretjina (34 odstotkov) bolje razumela svoje zdravje. Kot primer lahko navedemo odlično aplikacijo Huawei Zdravje (Huawei Health). Ta namreč hrani ključne podatke o srečnem utripu in športnih dejavnostnih, vključno s hojo, tekom in kolesarjenjem, celovito in nepretrgoma spremlja zdravje ter analizira podatke nosljivih naprav. Kot je pametna ura Huawei Watch GT 3 SE, ki z izredno življenjsko dobo baterije zagotavlja podatke, ki jih potrebujete.

Če želite živeti zdravo, izgubiti prekomerne kilograme, oblikovati mišice ali se zdravo prehranjevati, vam tega ni treba početi na pamet. Smernice in pomoč pri doseganju učinkovitejših rezultatov vam nudi Yazio. Dobitnica nagrade za najboljšo zdravstveno aplikacijo v trgovini AppGallery po izboru urednikov sodi med najbolj uspešna orodja za štetje kalorij in hujšanja ob ohranjanju zdravega življenjskega sloga.

Dosledno rekreiranje ali obiskovanje fitnesa je neposredno povezano z ohranjanjem visoke ravni motivacije. Pri tem pomagajo aplikacije, kot je Adidas Running: Sports Tracker. Poleg podpore športom, kot so tek, kolesarjenje ali pohodništvo, daje priložnost, da poskusite kakšnega novega. Z izzivi in navideznimi tekmami vas aplikacija motivira, medtem ko s hranjenjem časov, razdalj in porabljenih kalorij pomaga, da ostanete organizirani.

Zaposleni in študentje se pogosto soočate s stresom in družbeno izolacijo. Raziskava iz leta 2021, pri kateri sta sodelovali trgovina AppGallery in britanska organizacija za obvladovanje stresa, je pokazala, da več kot četrtina vprašanih (78 odstotkov) uporablja tehnologije za obvladovanje stresa in dvig motivacij. Od teh jih je 94 odstotkov priznalo, da so jim pomagale. S tem v mislih lahko posežete po aplikaciji za obvladovanje stresa, kot je Headspace. Nudi namreč na stotine vodenih meditacij za odrasle in celo za otroke.

Rezultati vadb bodo najboljši in najbolje se boste počutili, po kakovostnem spanju. Aplikacija Calm, ki jo priporočajo vrhunski psihologi in strokovnjaki za duševno znanje, je odlična pri upravljanju spanja in motivacije. Stres in tesnobo pomaga nadzorovati z vodenimi motivacijami, tečaji, programi dihanja in sproščajočo glasbo. Uporabna je tudi v primeru, ko se želite znebiti slabih navad.

Pred rekreacijo na prostem je dobro, da poznate podatke o kakovosti zraka. Kadar zrak ni primeren, je pametnejše vaditi v zaprtih prostorih, saj slab zrak vpliva na dihanje in v najslabšem primeru celo povzroči zdravstvene težave. Aplikacija Airly prikaže podatke o kakovosti zraka in s tem pomaga optimizirati vadbene rutine. Poleg natančnih podatkov jo odlikuje intuitiven in za uporabo preprost uporabniški vmesnik.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.