Glovo Ads kot nova možnost oglaševanja v aplikaciji Glovo

glovo ads

Glovo, večkategorijska platforma, ki ponuja dostop do najrazličnejših izdelkov, uvaja nove možnosti oglaševanja ter storitve za partnerje in blagovne znamke, združene v novo ponudbo – Glovo Ads. Z orodji, ki jih ponuja Glovo Ads, bodo lahko tako velike mednarodne blagovne znamke kot majhne neodvisne restavracije in trgovine pospešile svojo rast znotraj aplikacije in s tem povečale prepoznavnost med uporabniki.

S pomočjo Glovo Ads želi podjetje razviti sodelovanje z blagovnimi znamkami in podjetji ter jim pomagati pri širjenju prepoznavnosti, izgradnji zvestobe uporabnikov in povečanju prodaje v aplikaciji.

Glovo Ads platforma znotraj aplikacije Glovo ponuja različna oglaševalska orodja, kot so: sponzorirana iskanja, programatični oglasi, prilagojeni razdelki ali pasice s posebnimi ponudbami in promocijami. Poleg tega se informacije posodabljajo v realnem času, kar blagovnim znamkam omogoča, da sproti vidijo, kako uspešne so njihove kampanje, s čimer dosegajo najustreznejše stranke in zagotavljajo donosnost naložbe.

V začetni fazi ta orodja za izvajanje integriranih oglaševalskih kampanj v aplikaciji in vzpostavljanje stikov s ciljnim občinstvom po vsem svetu uporablja že več kot 5.000 partnerskih podjetij Glovo in več kot 350 blagovnih znamk iz različnih panog, od FMCG do finančnega sektorja. Med multinacionalnimi blagovnimi znamkami, ki z Glovom sodelujejo pri oglaševanju v aplikaciji v Sloveniji, je tudi Coca-Cola.

“Naše partnerstvo traja že od prihoda Glova na slovenski trg in veseli smo, da lahko prispevamo k njegovi rasti. Prednost Glova, ki je hkrati ena od temeljnih vrednot Coca-Cole HBC, je agilen pristop do trga z namenom zadovoljevanja potreb potrošnikov. Prisotnost platforme Glovo v vse večjem številu mest vidimo kot njen hiter odziv na vse večje potrebe potrošnikov in kot dodano vrednost našega dolgoročnega sodelovanja,” je povedala Ana Petrušić, vodja e-trgovine pri Coca-Coli HBC Adria.

“Integracija oglaševalskih rešitev v eno vertikalo predstavlja naslednji korak v naši trdni zavezi, da postanemo vodilni digitalni partner za vse blagovne znamke, restavracije in trgovine, ki nam zaupajo. Z Glovo Ads zagotavljamo široko paleto orodij, ki tem blagovnim znamkam in podjetjem pomagajo pri rasti in približevanju strankam,” je povedal Rodrigo Alier, izvršni direktor za partnerje in blagovne znamke pri podjetju Glovo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.