GoOpti razveselil uporabnike z mobilno aplikacijo

Mednarodno podjetje GoOpti je svojo ponudbo zanesljivih in cenovno ugodnih prevozov obogatilo z mobilno aplikacijo. Marko Guček, direktor podjetja, je prepričan, da bo to pripomoglo k veliko boljši in tudi posamezniku prilagojeni uporabniški izkušnji. »Potniki bodo lahko v aplikacijo shranili vse pomembne podatke v zvezi s prevozom, imeli bodo natančen pregled nad prejetimi sporočili SMS o času odhoda ali spremembah prevoza, do kupljenih kart pa bodo lahko dostopali tudi na lokacijah brez internetne povezave,« pravi Guček.

Njihova spletna stran je optimizirana za iskanje prevozov na mobilnih napravah, zato lahko uporabniki dostopajo do nje tudi, ko pri roki nimajo računalnika. Na svojem mobilniku, pametnem telefonu ali tabličnem računalniku imajo tako vpogled v svoj uporabniški račun, lahko preverijo, spremenijo ali odpovejo prevoz ter oddajo povpraševanje za izvedbo prevoza po meri. Prek hitrega in preprostega sistema za spletni nakup lahko potnik čas odhoda in prihoda prilagaja glede na svoje želje in zmožnosti.

V spletno platformo je vključenih več kot 493 voznikov, ki vsak mesec prepeljejo več kot 23.000 potnikov in to v kar 50 mest. Skupaj je do zdaj z njimi potovalo že skoraj 740.000 ljudi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.