Gostilna Klampfer vabi v svoje prostore

Gostilna Klampfer vabi vse stranke
Gostilna Klampfer vabi vse stranke

Gostilna Klampfer je družinsko podjetje, ki svoje stranke razveseljuje že več kot 50 let. Že več desetletij s svojo široko ponudbo, okusno hrano in prijaznim osebjem, v Mariboru navdušuje obiskovalce.

Gostilna Klampfer s svojo široko ponudbo

V gostilni Klampfer imajo prostora za 50 gostov, zato vas toplo vabijo, da pri njih praznujete katerega izmed vaših pomembnih dogodkov, kot so rojstni dan, poroka, obhajilo, birma ali sedmina. Prav tako se lahko s sodelavci poveselite ob zaključku leta.

Vsak dan nudijo 10 vrst menijev, nudijo tudi dnevno sveže malice in jedi po naročilu (hladne in tople predjedi, mesne jedi, ribe, vegetarijanske jedi, jedi z žara, priloge, solate in sladice). V zimskem času v ponudbo vključijo hrano s kolin.

Odpiralni čas gostilne Klampfer

  • Ponedeljek, torek, četrtek, petek, sobota: 10:00-21:00
  • Sreda: zaprto
  • Nedelja: 10:00-17:00

O gostilni Klampfer

Družinsko gostilno sta 29. 11. 1969 odprla babica in dedek Klampfer. Gostilna letos praznuje že 53 leto obratovanja, gre za družinsko podjetje, ki se prenaša iz roda v rod. Njihova kuhinja je znana po svoji klasični domači slovenski hrani, v zimskem času gosti lahko uživajo v hrani s kolin.

Še posebej znani so po vampih, svinjskih pečenih rebrcah s kislim zeljem in praženim krompirjem, vsak dan nudijo mesno kislo juho, želodčkovo kislo juho in malico po izbiri kuharice. Poleg odlične hrane se lahko pohvalijo tudi s ponudbo izvrstnih domačih slovenskih vin.

Gostilna Klampfer ponuja širok in pester nabor
Gostilna Klampfer ponuja širok in pester nabor

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekPrijavi se na mednarodno konferenco Planet Youth v Reykjaviku
Naslednji članek4 koraki do uspeha v poslu
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.