Gostilna Kozel je domačnost, daleč proč od doma

Gostilna Kozel od zunaj

Nečemu reči dom ni tako enostavno. A pri omembi Gostilne in prenočišča Kozel je to občutek, ki ga imamo le v svojem domu. Več kot štiridesetletna tradicija prenočišča Apače je pravi primer domače ponudbe, ki obiskovalcem iz drugih krajih pričara ta občutek. Med Tratami in Gornjo Radgono v prelepi Apaški dolini leži gostilna Kozel, ki je poznano ime med slovenskimi in tujimi gosti.

Gostilna in prenočišče Apače je dom, daleč od tega

Le šest kilometrov stran od avstrijske meje se nahaja prenočišče Apače ali po domače gostilna Kozel. To je za mnoge obiskovalce dovolj daleč, da bi se že lahko pojavilo domotožje. To se ne zgodi v družinskem podjetju, ki obratuje že od leta 1976 in še vedno navdušuje. Kaj je tisto, kar vedno znova prepriča domače in tuje goste?

Sama dolina je priljubljena izletniška točka. Kolesarjenje, kopanje, pohodništvo, ribolov in razne kulinarične pustolovščine. Za slednje obiskovalcem ni treba daleč. Domača in okusna hrana prenočišča Kozel, ki je najbolj znano po domačih kolinah z bujto repo. Če se to ne sliši dovolj dobro, je tu še pestra izbira lokalnih jedi. Po tako obilnih in slastnih jedeh se prileže tudi nekaj počitka, ki je na voljo v njihovem prenočišču.

Prenočišča Apače in Gostilna Kozel čakata na tvoj obisk

Udobne in tople postelje za popotnike in tiste, ki bodo šele z jutrom to postali. Sobe so opremljene z vsemi novejšimi tehnologijami in ponudbo, kar bi skoraj pomenilo, da sobe ne bi želeli zapustiti. Pogled skozi okno pa sproži željo po raziskovanju doline in okoliških krajev. Odlična izhodiščna točka za vse naštete aktivnosti ponuja tudi možnost večjih skupin gostov. Do 120 gostov sprejme njihova nova dvorana, ki je na voljo za poslovna srečanja, poroke, obletnice, seminarje, tečaje in druga praznovanja.

Prostor za dogodke v gostilni Kozel
Prostor za dogodke v gostilni Kozel

Na tebi je, da obiščeš Apaško dolino in raziščeš enega najbolj priljubljenih krajev v Sloveniji. Prenočišča Apače in gostilna Kozel te pričakujeta na idilični točki, z domačimi izdelki in odlično ponudbo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKo prebereš to, pica nikoli več ne bo ista
Naslednji članekLažna banana rešuje svetovno lakoto

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.