Hitro in enostavno naročanje fotografij preko telefona

Imaš v galeriji svojega telefona nešteto fotografij nepozabnih spominov in ti je žal, da si jih nikoli več ne ogledaš? Potem si na pravem mestu! S pomočjo večkrat nagrajene CEWE mobilne aplikacije lahko svoje fotografije naročiš v le nekaj trenutkih – kjerkoli in kadarkoli.

Naročanje fotografij še nikoli ni bilo tako enostavno. Sledi spodnjim korakom in uživaj v svojih spominih v otipljivi obliki že od 0,08 evra dalje!

1. Prenos aplikacije in registracija

Aplikacija CEWE je na voljo tako za iOS kot za Android uporabnike. Obišči svojo spletno trgovino Apple ali Google Play in prenesi aplikacijo. Zatem ustvari nov uporabniški račun in naročanje fotografij se lahko prične.

Ko aplikacijo zaženeš, prav tako izbereš partnerja. V kolikor želiš dostavo na dom, izberi CEWE. Če želiš fotografije osebno prevzeti v poslovalnicah naših partnerjev, pa lahko izbiraš med našimi partnerji: dm, Müller in E. Leclerc.

Grafika smejoče ženske in zaslona računalnika, na katerem so štirje različni logotipi

2. Izbira fotografij in formata

V aplikaciji lahko naročaš številne različne CEWE foto izdelke. Za naročilo fotografij najdi v meniju kategorijo Fotografije. Sledi izbor fotografij iz tvoje galerije na telefonu.

Roka drži mobilni telefon, na katerem je odprta galerija slik

Ko izbereš fotografije, ki jih želiš razviti, sledi izbira velikosti, razmerja stranic in količine fotografij.

Velikost 10ka je klasična velikost fotografij – 10×15 cm. Pazljivo tudi pri izbiri razmerja stranic. »Klasično razmerje« pomeni, da bodo vse tvoje fotografije enako velike in odrezane na 10×15 cm, ne glede na format, v katerem so bile posnete. »Izvirnik« pa pomeni, da se ohranja višina vseh fotografij 10 cm, dolžina pa se prilagaja razmerju, v katerem je bila fotografija posneta. Če si želiš razviti kakšno daljšo panoramsko fotografijo, moraš torej izbrati opcijo »izvirnik«.

Posnetki zaslona uporabe aplikacije CEWE

 

3. Pregled in oddaja naročila

Zadnji korak ti omogoča, da še enkrat pregledaš svoje naročilo in po potrebi dodaš še kakšno manjkajočo fotografijo. Zatem naročilo oddaš in v nekaj dneh boš v rokah že držal/a svoje najljubše fotografije!

Nasmejan mođki in zaslon računalnika z odprto aplikacijo CEWE

4. Ideje za dekoracije s fotografijami

Želiš polepšati svojo steno, mizo ali celo avto s spomini? V kategoriji Navdih na CEWE spletni strani, najdeš nešteto idej za dekoracije s fotografijami! Od klasičnih oukvirjenih fotografij, do kreativnih personaliziranih DIY projektov.

Naša Zala Iskra Strnad je CEWE fotografije uporabila kar za okrasitev svojega avtomobila. Tako so njeni najljubši spomini vedno z njo!

Nasmejana punca v avtu pregleduje fotografije

Uživaj v ustvarjanju, naročanju in shranjevanju spominov!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.