Honor podprl vesoljske poskuse grških študentov

Honor, najbolj priljubljena blagovna znamka pametnih telefonov za mlade na svetu, pri izvedbi prelomnih vesoljskih poskusov podpira prizadevanja mladih grških znanstvenikov. V skladu z zavezanostjo, da bodo podpirali mlade pri njihovi ustvarjalnosti in jim pomagali uresničiti sanje, HONOR Grčija podpira študente pri izvajanju inovativnih eksperimentov v breztežnostnih pogojih, in sicer tako, da v okviru programa NASA Flight Opportunities program sodeluje v misijah z vesoljskim podjetjem Blue Origin.

Sodelovanje s podjetjem Blue Origin sta sklenila Dr. Takis Papadopoulos in dr. Pericles Papadopoulos, priznana profesorja letalske in vesoljske industrije na San Jose State University v ZDA, ki je tudi partnerica NASE. Pod pokroviteljstvom Hellenic Physicists Association imajo grški študenti na letnem tekmovanju Pan-Hellenic možnost, da opravijo preizkus na višini Von Karman Line, kar je 100 km nad morsko gladino. Tako so grške šole prvi Evropejci, ki sodelujejo v takšni misiji.

Eksperimentalno delo študentov je povezano z različnimi znastvenimi področji, kot sta fizika in biologija, in se v vesolje prenaša z Blue Origin raketo imenovano New Shepard. Na višini Von Karman Line se kapsula loči od rakete in za nekaj minut obstane na ničelni gravitaciji.

Zato imajo študenti za izvedbo poskusa le kratko časovno obdobje. Za dosego tega cilja se študenti skozi tedenske sestanke usposabljajo skoraj 18 mesecev, mentorirajo pa jih ugledni profesorji iz različnih področij, kot so fizika kemija in matematika, pa tudi nekateri, ki se ukvarjajo z vesoljsko tehnologijo.

Nasin program Flight Opportunities je odlična priložnost za mlade znanstvenike, da zaživijo svoje inovativne ideje, in Honor je ponosni podpornik prizadevanj grških študentov, ki sodelujejo v okviru projekta Honor The Space. Poleg tega je Honor prva pametna znamka v Evropi, ki podpira takšne pionirske pobude, ki se izvajajo v sodelovanju s svetovnimi agencijami in podjetji, kot sta Blue Origin in NASA.

»Za HONOR so mladi vir navdiha in del naše DNK. Zato smo izjemno ponosni, da podpiramo inovativne pobude, ki ustvarjajo znanstvenike prihodnosti. Hkrati nam takšna prizadevanja dajejo motivacijo in upanje za prihodnost,« pravi Dimitris Rizoglou, vodja marketinga pri Honor Grčiji.

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Prejšnji članekTušev tek barv: eksplozija barve, zabave in dobre glasbe
Naslednji članekVN Francije: Lahko Mercedes zmaga vse dirke sezone?
logo Honor

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.