Huawei bo za kratek čas nudil dostopne cene popravil

Zdaj imaš priložnost popravit svoj počen ekran.

Vemo, kakšen položaj si je izboril pametni telefon v našem življenju. Majhna naprava, od katere se ne ločimo niti za trenutek, je vir informacij, omogoča stike s prijatelji, služi pa tudi kot delovno orodje in zabavno središče. Njegov zaslon precej pogosto nadomesti računalniški monitor in televizor, sploh zadnja leta, ko so zaslone pametnih telefonov povečali in izboljšali kakovost slike.

Žal pa se lahko tudi najbolj skrbnemu uporabniku pripeti nesreča. Mnogim je padel na tla in ti vedo, kakšen je postopek popravila in predvsem koliko stane. Uporabniki zato iščejo pomoč tudi v majhnih servisnih podjetjih, kar pa ni vedno najbolje. Pogosto nimajo ustrezne profesionalne opreme, brez katere je sodobne telefone težko popravljati, dostop do originalnih rezervnih delov pa je zanje omejen. Zato in da bi izpolnil pričakovanja uporabnikov, je Huawei uvedel program Huawei jamstvo.

Strokovna pomoč v primeru razbitega zaslona

Huawei jamstvoVelik zaslon je najbolj občutljiv del pametnega telefona. So nesrečni primeri, ko telefon pade na tla pod takšnim kotom ali iz takšne višine, da utrjeno zaščitno steklo telefona ter morebitna dodatna zaščitna folija, ne preprečita poškodbe. Nesrečnega naključja se uporabniki pametnih telefonov najbolj bojimo, saj je uporaba telefona s počenim ali celo razbitim zaslonom motena, strošek zamenjave pa visok. Huawei se tega zaveda. Ker zna prisluhniti svojim uporabnikom, jim zdaj nudi možnost popravila zaslona v pooblaščenem servisu po privlačnih cenah.

Da bi izpolnil pričakovanja uporabnikov, je Huawei predstavil storitev Huawei jamstvo. V okviru nje bodo uporabniki izbranih modelov pametnih telefonov Huawei pri menjavi zaslona, upravičeni do 50 % popusta. Kateri pametni telefoni so vključeni v storitev in kakšne so cene, preverite na spletni strani storitve. Da bo naprava tudi po zamenjavi zaslona delovala brezhibno, vam bodo hkrati brezplačno zamenjali tudi baterijo.*

Ne skrbite za svoje podatke

S pametnim telefonom smo v stiku z bližnjimi, z njim fotografiramo, plačujemo račune in nakupujemo prek spleta. Na pomnilniku so shranjena gesla spletnih storitev, podatki bližnjih, imeniki, skratka kup za nas izredno pomembnih informacij, za katere si ne želimo, da padejo v nepooblaščene roke. Razumljivo! Strah pa je odveč, kajti med postopkom popravila je telefon v načinu vzdrževanja, standardi varovanja osebnih podatkov osebja v servisnem središču pa visoki.

Huawei je že velikokrat dokazal, da je skrb za uporabnike, poleg inovativnosti, največja vrednota podjetja. To pa ne velja le za naprave, ki jih neprestano izboljšujejo in razvoj novih tehnologij, temveč tudi za poprodajne storitve, ki jih je deležen uporabnik.

Ugodnejše cene menjave zaslona izbranih pametnih telefonov Huawei veljajo od 16. avgusta do 14. septembra 2019.

Več informacij najdete na: https://consumer.huawei.com/si/support/screenreplacement/

(*) Menjava baterije je odvisna od modela telefonov, za več informacij se obrnite na uradni servis.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.