Honor 20 Pro izbran za lifestyle telefon leta

HONOR, globalna blagovna znamka pametnih telefonov, je z izjemnim dinamičnim holografskim dizajnom in veličastno AI Quad kamero pri telefonu HONOR 20 Pro, včeraj prejela nagrado EISA Lifestyle Smartphone 2019-2020. To je že druga velika nagrada, ki jo je prejel HONOR 20 PRO. V začetku letošnjega leta je namreč s 111 točkami dosegel drugo najvišjo oceno DXOMark. Kot tretji pametni telefon HONOR, ki je dobil nagrado EISA, je bil predstavljen kot »Izvrstna izbira za tiste, ki iščejo napreden, prilagodljiv pametni telefon z vrhunskim slogom«.

EISA je o HONOR 20 PRO povedala, da gre za očarljiv telefon s 3D naklonskim steklom z aluminijastim okvirjem in izjemno baterijo 4000mAh. Komentirali so tudi, da kamera s štirimi lečami na zadnji strani poskrbi za nepozabne fotografije, za kar se lahko zahvali 48 MP senzorju, ki poskrbi za neverjetne nočne posnetke, periskopskemu objektivu z 8 MP, ultra širokokotnemu objektivu 16 MP in 2 MP senzorju, ki je namenjen slikanju makro posnetkov. Z vsemi temi funkcijami HONOR 20 PRO ponuja celoten nabor vodilnih funkcij, ki so na voljo po privlačni ceni. EISA je multimedijsko združenje, ustanovljeno leta 1982, ki preizkuša potrošniške elektronske izdelke. Nagrade EISA so znane kot eno najbolj prestižnih priporočil za potrošnike in ključni pokazatelj za najboljše odločitve o nakupu potrošnikov.

Nagrada EISA Lifestyle Smartphone 2019-2020 priznava, da je HONOR od nekdaj zavezan, da bo svojim potrošnikom prinesel najboljši izdelek. HONOR je ugotovil, da so posnetki in selfiji postali del vsakdanjega življenja milenijcev in generacije Z. Za izpolnitev njihovih potreb HONOR 20 PRO zagotavlja vrhunske zmogljivosti kamere, ki so odlične v različnih scenarijih. Prvi svetovni dinamični holografski dizajn HONOR 20 PRO pa poskrbi, da to ni le telefon, ampak tudi modni dodatek. Še več, zmogljivost baterije 4000mAh in dvojni nabor sistemskih čipov NPU vas lahko gladko in varno popeljeta čez dan.

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

VIREISA
Prejšnji članekResnica o nadomestkih sladkorja – 2. del
Naslednji članekHuawei bo za kratek čas nudil dostopne cene popravil

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.