Huawei na prodajna mesta razposlal že več kot 10 milijonov telefonov serije Mate 20

Zahvaljujoč inovativnemu dizajnu in izjemni zmogljivosti, telefoni serije Huawei Mate 20 niso dosegli le odličnih prodajnih številk, ampak tudi vsesplošno prepoznavnost in priznanje strokovnjakov vodilnih svetovnih tehnoloških medijev.

Serija Huawei Mate je na enem mestu združila najnovejše tehnološke inovacije s sodobnim dizajnom ter svežimi barvnimi odtenki smaragdno zelene in polnočno modre, na ta način pa postavila nove dizajnerske smernice. Eleganten in hkrati atraktiven dizajn se je izkazal za zelo uspešnega, saj so telefoni serije Huawei Mate 20 osvojili tudi številna srca poslovnih in modno ozaveščenih uporabnikov.

Poleg uporabnikov pa so edinstveno mešanico tehnologije in dizajna v telefonih serije Mate 20 prepoznale tudi številne profesionalne organizacije. Na letošnjem Svetovnem kongresu mobilne tehnologije je tako GSMA, organizator tega pomembnega dogodka in vodilna organizacija industrije mobilne telefonije, model Mate 20 Pro v močni konkurenci izbral za najboljši pametni telefon leta.

Prestižna nagrada je posledica Huaweijeve osredotočenosti na ustvarjanje dodane vrednosti za uporabnike z inovacijami na področju zmogljivosti, fotografije in umetne inteligence. Torej s funkcijami, ki odlikujejo tudi serijo Mate 20.

»Pri Huaweiju smo vedno na prvo mesto postavljali uporabnike ter njihove želje. In tako bo tudi v prihodnje. Kot eden vodilnih akterjev v industriji je naš cilj, da poganjamo razvoj tehnologije naprej in uporabnikom zagotovimo inteligentno ter funkcionalno uporabniško izkušnjo na vseh naših napravah,« je ob izjemnem dosežku povedal Kevin Ho, predsednik oddelka za telefonijo pri podjetju Huwei Consumer BG.

Te dni pa so sicer že vse oči navdušencev nad mobilnimi tehnologija uprte v 26. marec, ko bo Huawei v Parizu predstavil telefone nove paradne serije P30.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.