Huawei Pura 70 Ultra prepriča tudi najbolj zahtevne!

pametni telefon huawei pura 70 ultra

Vrhunski pametni telefon z eno-palčnim tipalom glavne kamere in unikatnim mehanizmom premika objektiva, je že dostopen pri lokalnih partnerjih.

Beseda »Pura«, ki simbolizira čistost in edinstvenost, za Huawei pomeni začetek novega obdobja, v katerem želijo ustvariti popolnejše uporabniško okolje in s številnimi funkcijami pri uporabnikih spodbuditi domišljijo in navdih. Zaradi tega pa niso zanemarili pionirske vloge in pomikanja mej mogočega daleč naprej. Huawei Pura 70 Ultra v marsičem pomeni prelomnico, med drugim tudi po zaslugi sposobnosti fotografiranja hitrih prizorov (Ultra Speed Snapshot) in izskočnim objektivom (Ultra Lighting Pop-Out).

Prva kamera z izskočnim objektivom

Ob predstavitvi so številni pohvalili izjemno zmogljivost in inženirsko odličnost kamere Ultra Lighting Pop-out. Opremljena je z velikim eno-palčnim tipalo in široko zaslonko f/1,6, največ v industriji na telefonih z enako velikimi tipali, za zajemanje bolj jasnih in ostrih fotografij, kot kdaj koli prej. Najboljše pri tem je, da vključuje izvlečno strukturo leč, ki deluje prek naprednega sistema rotacijskega prenosa. Med fotografiranjem objektiv izskoči, podobno kot smo tega vajeni pri nekaterih fotoaparatih, da ustvari več prostora v notranji strukturi. Le na ta način je mogoče vgraditi tako veliko tipalo in svetlobno občutljivejši objektiv v ohišje debeline 8,4 milimetra.

Mojster v fotografiranju hitrih prizorov

Visoke strojne zmogljivosti kamere so podprte s pogonom Huawei XD Motion za ultra hitro fotografiranje (Ultra Speed Snapshot), ki čudovito zajame predmete in pokrajine tudi med gibanjem. Celo pri hitrostih vse tja do 300 kilometrov na uro. To je doseženo s pomočjo algoritma umetne inteligence (AI Motion Vector Computing), ki posnetke, zajete z dolgimi in kratkimi osvetlitvami, inteligentno združi v fotografijo minljivega trenutka visoke ločljivosti.

Nova fotografska funkcija imenovana Ultra Speed Snapshot razširja možnosti fotografiranja. Ni vam treba čakati, da bo hišni ljubljenček ali otrok mirno poziral. Preprosto snemajte, medtem ko se igrata, in opazujte, kako fotoaparat ustvari kristalno jasen posnetek v njunem najbolj naravnem stanju. Ali uporabite premikajoče se predmete okoli motiva za ustvarjalne ulične fotografije in umetniške posnetke. Ne glede na to, ali je objekt obkrožen s padajočim jesenskim listjem v parku ali s konfeti na koncertu, Huawei Pura 70 Ultra v trenutku zamrzne podrobnosti in ohrani čustveni utrip trenutka.

Zagotovljena najboljša uporabniška izkušnja

Huaweiu je uspelo oblikovati izvlečno strukturo glavne kamere, hkrati pa ohraniti lahko in tanko ohišje. Lahkotnost in ravno pravšnja debelina pomeni, da z lahkoto iztegnete roko in posnamete najboljše fotografije in posnetke, ne da bi občutili nelagodje zaradi obremenitev.

Napredno konstrukcijo izvlečnega objektiva poganja majhen, hiter in zmogljiv motor. Ko se navaden motor vrti z veliko hitrostjo, zaradi trenja v njegovih strukturnih delih proizvaja visokofrekvenčno piskanje, ki je za uho pogosto moteče. Zato je Huaweieva ekipa za raziskave in razvoj uporabila spremenljivo frekvenčno nastavitev motorja, da je nadležno piskanje uglasila v mehansko pomirjujoč ton, ki posnema zvoke profesionalne fotografske opreme.

Prav tako je Huawei Pura 70 Ultra kljub svoji izstopajoči zasnovi opravil tristo tisoč testov zanesljivosti in je zaščiten pred poškodbami. Izvlečna struktura je opremljena z zaščitno plastjo iz polimernega tekočega silikona, ki ohišje popolnoma zatesni. To zagotavlja odpornost na prah in vodo po standardu IP68. S pomočjo zelo natančnega tipala tudi zazna pritisk na objektiv in podpira samodejni umik leč v ohišje, v primeru zaznave padanja.

Huawei Pura 70 Ultra je že na voljo po priporočeni ceni 1.499 evrov. Svoj novi pametni telefon lahko dopolnite z vrhunskimi pametnimi urami Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, žensko različico Watch GT 4, športno zapestnico Huawei Band 9, ki je kot ena redkih sposobna spremljati in analizirati spanje ali vrhunskimi brezžičnimi slušalkami Huawei FreeBuds 6i. Vse nove Huaweieve nosljive naprave obenem odlikuje, da jih zlahka povežete z vsemi telefoni, na katerih tečeta operacijska sistema Android ali iOS.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.