Huawei v vlogi trendsetterja tudi v zimskih mesecih!

Ste močno navezani na svoja oblačila in jih želite nositi ne glede na trenutne modne zapovedi? Če je tako, potem vstopate v zimsko sezono, ki bo pisana na kožo vašemu načinu razmišljanja. Vse kaže, da se tudi oblikovalci ne morejo povsem ločiti od preteklih modnih trendov in jih z novo sezono le še nadgrajujejo. A če mislite, da se v modnem smislu obeta dolgočasje, se motite! Zdaj lahko bolj kot kdajkoli prej eksperimentirate!

Ko je podjetje Huawei oblikovalo najbolj vročo serijo mobilnikov v tem trenutku – serijo P30, se je povezalo z Inštitutom za barve Pantone. To je inštitut, ki natanko ve, katere barve bodo bodle v oči iz največjih svetovnih modnih pist in po katerih barvah bodo najraje posegali modni navdušenci. Zato ne preseneča, da je vodilno komunikacijsko podjetje predstavilo pametne telephone Huawei P30 Pro v edinstvenih odtenkih, ki na trgu vsekakor močno izstopajo. S to potezo je Huawei s svojimi strokovnjaki iz oddelka za oblikovanje postavil nove trende na področju ponudbe mobilnih naprav, uporabnikom pa omogočil, da tudi skozi izbor pametnega mobilnika izrazijo svojo osebnost in individualne estetske preference.

Odtenek Amber Sunrise nas s svojimi toplimi zlatimi niansami, nežnimi kot jutranja svetloba, ponaša na modne brvi s čutnimi kreacijami modnih hiš Erdem in Jacquemus. Črn in Aurora odtenek s prelivajoči modrimi niansami spominja na nebesno mesečino, hkrati pa sta to absolutni klasiki, ki se do potankosti ujemata s kreacijami, kakršne je bilo moč videti na pistah modnih hiš Roberto Cavalli in Prada na eni strani, na drugi pa se bodo s prelivajočimi barvami odtenka Aurore lepo dopolnile kreacije modnih hiš Stella McCartney ali Prabal Gurung. Mobilnik v Pearl White odtenku bo kot nalašč za tiste, ki do svojega mobilnika gojite neločljiv odnos, svoj stil pa bi opisali kot izrazito čuten, očarljiv in eleganten, takšen, ki ga srečamo na modnih pistah hiš Dior, Michael Kors, Dolce&Gabbana in Ralph&Russo. Z dih jemajočim mobilnikom v Breathing Crystal odtenku, ki zajema prelivajoče pastele, od biserno bele, preko nežno rožnate do tropske turkizne, pa bi sparili modne navdušenke, ki slovijo po vilinskem slogu v stilu Alberte Ferretti, Jean Paula Gaultierja in Erdema. Z globoko, mistično modro barvo, ki spominja na v morju odevajoče nebo, pa boste odkrivali nove možnosti in daje mobilni estetiki presenetljiv ter eleganten svež videz. Z uporabo dveh različnih tekstur doseže gladek prehod med svetlečim in mat odtenkom ter ustvari intenziven vizualni učinek, ki odpravlja težave velikega steklenega hrbtišča. 

Popolna oblika, pametne rešitve

Huawei P30 Pro ne pomeni le lepote, ujete v popolni obliki. Mobilnik je namreč sinonim za inovativne rešitve, celo prelomne, ko beseda nanesen na mobilno fotografijo. Sistem Leica Quad Camera dopušča ujeti svet, ki nas obdaja, v vsej njegovi lepoti. Super Zoom leče, glavna kamera s 40 MP ločljivostjo, širokokotna kamera z 20 MP ločljivosti in HUAWEI ToF kamera so tisti elementi, ki bodo olajšali fotografiranje v vsakem trenutku dneva in ponudili pot k popolni fotografiji, ne glede na to, kje se nahajate in kdaj. Seveda za to ne potrebujete posebnega fotografskega znanja. AI-izboljšan sistem bo za vas samodejno izbral najboljše parametre, končni rezultat pa bo fotografija profesionalnih razsežnosti. Želite še več!? Ta, na vodo in prah odporen, telefon je odličen se snemanje premikajočih se objektov, videi pa bodo imeli najboljšo možno kakovost. Vse le zato, da boste vedno v koraku s časom in da boste najlepše trenutke zamrznili v večnost v zares kvalitetni resoluciji.

Tik pred koncem leta so pametni telefonu Huawei P30 Pro dobili nadgradnjo sistema na EMUI 10. Nova različica z več kot 30 pomembnimi nadgradnjami uporabnikom po vsem svetu prinaša brezhibno življenjsko izkušnjo intuitivnega okolja podprtega z umetno inteligenco. Nadgradnja telefona poteka preko aplikacije HiCare, ki je na njem že naložena. Lepota in eleganca se tako stopata z roko v roki z najboljšimi tehnologijami.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.