Filmi o superjunakih, ki jih bomo gledali v letu 2020

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of Harley Quinn)

Fantastična Harley Quinn bo končno dobila svoj film. Glavno vlogo bo ponovno odigrala Margot Robbie, ki je Harley igrala že v Suicide Squad. Po razhodu z Jokerjem Harley najde nove prijateljice in skupaj si prizadevajo rešiti mlado dekle iz krempljev zlobnežev. Film bo poln neverjetnih žensk in odbitih karakterjev.

Birds of Prey Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers

The New Mutants

Priljubljena igralka Maisie Williams, ki jo bolje poznamo kot Aryo iz Igre prestolov, se vrača kot mutantka. Skupaj z ostalimi mutanti je zaprta v ustanovi in ugotavlja, kakšne so njene moči. Film bo precej temačen in nasilen, zato ti svetujemo, da si ga ogledaš s svojo boljšo polovico, če potrebuješ izgovor za stiskanje.

The New Mutants | Teaser Trailer [HD] | 20th Century FOX

Black Widow

Črna vdova je bila stranski lik v številnih Marvelovih filmih, zdaj pa bo končno dobila svojo zgodbo. Izvedeli bomo o njeni družini in preteklosti ter kako je sploh postala Črna vdova. Film je posnet za oboževalce, ki so zahtevali zaključek zgodbe svojega priljubljenega lika.

Marvel Studios' Black Widow - Official Teaser Trailer

Wonder Woman 1984

Še en film o super junakinji. Naslednje leto bo odlično za žensko populacijo. V nadaljevanju filma Wonder Woman bomo ponovno sledili Diani, ki skuša rešiti svet pred zlobnimi silami. Pridružil se ji bo tudi njen pokojni ljubimec Steve, zgodba pa bo postavljena med hladno vojno.

Wonder Woman 1984 – Official Trailer

Morbius

Jared Leto ni preveč navdušil kot Joker, zato se vrača kot nov superjunak. Michael Morbius je biolog, ki se ponesreči spremeni v vampirja. Ups. Predstavljal bo anti junaka, kar je že nova franšiza Marvelovih in DC-jevih filmov, ki postaja vse bolj priljubljena.

Venom 2

Nadaljevanje naj bi spet sledilo čudaškemu anti junaku, ki ga bo ponovno odigral Tom Hardy. Večina igralske zasedbe bo ista, kaj več o sami zgodbi pa še ni znano. Film bo zagotovo temačen in poln akcije, kot je pač za pričakovati.

The Eternals

Tole je pa začetek čisto nove franšize, ki jo oboževalci Marvela že nestrpno pričakujejo. V njej bodo igrali sami znani obrazi, med njimi tudi Angelina Jolie, Richard Madden in Kit Harington. Film se bo posvečal skupini najmočnejših superjunakov na svetu in bo tako podoben franšizi o Maščevalcih.

Katja Stojić

Urednica revije Študent

Prejšnji članekHuawei v vlogi trendsetterja tudi v zimskih mesecih!
Naslednji članekNajmlajša premierka na svetu dviga prah: je enakopravnost žensk v politiki le iluzija?
Katja Stojić

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.