Huawei združuje modo in tehnologijo z novimi izdelki

Huawei naslovna

V koraku z najnovejšimi modnimi trendi

Ste naveličani okornih športnih in dolgočasnih pametnih ur? Potem boste navdušeni nad novimi nosljivimi napravami podjetja Huawei. Tehnologijo in modo združujejo na povsem nov način, s čimer vam omogočajo, da prilagodite športne dejavnosti in spremljate zdravje, ne da bi zaradi tega ogrozili skrbno negovan modni slog.

Z vizijo »Fashion Forward« namerava Huawei izkoristiti pomanjkanje stilsko in modno oblikovanih nosljivih naprav, ki so hkrati zanesljivi pomočniki in estetski modni dodatki. Tako je nastala pametna ura Huawei Watch GT 4, ki tehnologijo spreminja v nosljivo umetnost.

Združitev trendovskega oblikovanja z brezčasno izdelavo

watch GT 4Ko se odločate za novo uro, se skoraj vedno znajdete na razpotju. Katero boste izbrali? Sodobno in funkcionalno pametno uro ali brezčasno klasično analogno? Vse kaže, da bodo zmagale prve. Pripadniki generacije Z imajo raje pametne kot prestižne ure, vendar, če se že odločijo za »klasiko«, kupijo oboje. Huawei dilemo rešuje tako, da združuje estetsko oblikovanje, ki ga navdihuje visoka moda, z vrhunsko tehnologijo, s čimer želi izboljšati uporabniško izkušnjo.

Nov pristop je očiten že pri najnovejši uri Huawei Watch GT 4. Večja, s 46-milimetrskim ohišjem in osemkotno luneto, spominja na legendarne ure iz kolekcije Royal Oak podjetja Audemars Piguet. Manjša, 41-milimetrska, pa je oblikovana kot izstopajoč nakit, kar ji daje eleganten videz, zaradi katerega jo lahko samozavestno nosite na uradnih gala dogodkih ali na priložnostnih druženjih s prijatelji.

Naložbe v raziskave temelječe na namenskem oblikovanju

UltimateHuawei je na pot nove vizije stopil leta 2015. Takrat so v Parizu odprli prvo raziskovalno središče za estetiko. Sledili sta mu še središči v Milanu in Londonu. Mesta niso izbrana naključno. Kot modne prestolnice so popolna za razumevanje spreminjajočih se interesov in skrbi posameznikov, ki se zavedajo pomena modnega sloga.

Tveganja so vsekakor obrodila sadove. Huawei je v preteklih letih predstavil prelomne modele pametnih ur. S Huawei Watch GT 2 je na primer kot prvi uvedel tridimenzionalno ukrivljeno steklo z izkušnjo brezmejnega dotika, ki uteleša preprostost uporabe in prefinjeno modno zavest. Vzporedno so potekali tudi napori na področju oblikovanja materialov, katerega vrhunec predstavlja profesionalna potapljaška ura Huawei Watch Ultimate z ohišjem iz inovativne kovinske zlitine na osnovi cirkonija.

Huawei Watch GT 4 ravno tako izkorišča bogate rezultate raziskav na področju oblikovanja materialov, saj uvaja prefinjeno telečje usnje in fluoroelastomerne paščke, ki so dovolj trpežni in vsestranski za različne dejavnosti.

Oblikovanje, osredotočeno na človeka

Moda ni brez vsebine. Huawei je jasno povedal, da njegovo prizadevanje ne bo izključevalo stalnega napredka pri inovacijah na področju tehnologij spremljanja zdravja in telesne vadbe. Huawei je prepričan, da lepega videza ni brez zdravega organizma in dobrega počutja. Da bi v celoti uresničil novo vizijo, je razglasil partnerstva z več kot 100 strokovnimi ustanovami po vsem svetu, s katerimi bo izvedel več kot 200 sodelovanj.

Huawei Watch GT 4 po več kot osmih letih raziskav in razvoja izboljšuje tehnologijo za spremljanje srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi TruSeen 5.5+. Podatki o zdravju srca so natančnejši za kar 30 odstotkov. Z neprekinjenimi odčitki izboljšana funkcija za spremljanje srca izboljša tudi druge funkcije za zdravje in telesno pripravljenost, kot so aplikacija za upravljanje kalorij, Ohranite kondicijo, analiza spanja in upravljanje menstrualnega cikla 3.0.

Pomen vizije »Fashion Forward« za Huawei

P60 PROČeprav je Huaweijeva vizija za marsikoga novost, je podjetje že do zdaj prejelo številna priznanja na področju mode. Štiri leta zapored so bile njihove pametne ure označene za vrhunske s strani organizacije EISA. Nazadnje je bil ta naziv podeljen uri Huawei Watch Ultimate. Letos pa so prejeli tudi nagrado iF Design Award 2023. Ure seveda niso nikakršna izjema. Huawei enako razmišlja pri oblikovanju pametnih telefonov, kar na primer dokazuje pametni telefon Huwei P60 Pro. Čeprav ne vemo, kaj vse nam podjetje še pripravlja, je na dlani, da se lahko veselimo razburljivih dogodkov v bližnji prihodnosti.

Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.