Objavljen razpis za subvencionirane jezikovne tečaje za študente

Learning languages online. Audiobooks concept. Books and headphones on the map world. 3d
Obvezni tuji jezik že v 1. razredu osnovne šole Foto: Bet_Noire iz iStock

Študentski tolar je objavil četrti razpis v letu 2023 za subvencionirane jezikovne tečaje za študente v stiski. Kaj moraš vedeti o razpisu?

Subvencionirani jezikovni tečaji za študente

Objavljen je Razpis za subvencionirane jezikovne tečaje za študente v stiski, ki se bodo izvajali od 18. oktobra 2023 naprej.

Fundacija Študentski tolar objavlja četrti razpis v letu 2023 za obiskovanje subvencioniranih jezikovnih tečajev, namenjenih študentom ŠOU v Ljubljani, ki so se zaradi različnih dogodkov znašli v socialni stiski. Jezikovne tečaje po tem razpisu izvaja Zavod ŠOLT.

Študent, ki bo pri razpisu prejel upravičenost do obiskovanja teh tečajev, mora za izvedbo tečaja plačati 30 € (denarna pomoč Fundacije Študentski tolar za subvencijo posameznega tečaja znaša 120 €). Študent za izvedbo tečaja plača 30 € Zavodu ŠOLT, preostanek zneska za obiskovanje tečaja v imenu študenta nakaže izvajalcu Fundacija Študentski tolar.

Razpis traja najkasneje do 16. 10. 2023 oz. do porabe sredstev po tem razpisu, zato zainteresirani pohitite s prijavo.

Pogoji za prijavo in dodatne informacije

Pravica do subvencioniranega jezikovnega tečaja se lahko dodeli osebam, ki imajo v študijskem letu 2023/24 status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (seznam je priložen na koncu razpisa) IN niso v rednem delovnem razmerju.

Ne glede na pogoj iz prejšnjega odstavka imajo študenti, vpisani na visokošolski ali višješolski zavod, ki je članica ŠOU v Ljubljani, in so na tej članici na študijski izmenjavi oziroma so študenti na praksi (npr. programi Erasmus+, Ceepus …), pravico do subvencioniranega jezikovnega tečaja po tem razpisu le za tečaje slovenskega jezika.

Vse dodatne informacije najdeš na spletni strani Fundacije Študentski tolar.

Urednik portala Student.si

VIRŠtudentski tolar
Prejšnji članekHuawei združuje modo in tehnologijo z novimi izdelki
Naslednji članekHuawei vstopa v novo dobo nosljivih naprav s Pamelo Reif

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.