Igra za pare Black Donna bo prižgala plamen strasti

Igra za pare Black Donna
Igra za pare Black Donna Foto: on sensiola

Prepogosto se zgodi, da strast v dolgoletnem razmerju upade, in partnerji se sprašujejo, kako prebuditi tisto iskrico, ki je nekoč divjala. S podobnimi dvomi se soočajo tisti v svežem razmerju, ki se ne morejo znebiti dvoma, če bo iskrica nekoč izginila in vprašanj o tem, kakšen je v resnici partner. No, zdaj je vsega tega konec! Iskrica se ne bo končala in istočasno bo za nekatere tisti plamen strasti ponovno vzplamtel. Tukaj je igra za pare Black Donna, ki je namenjena prav temu.

Black Donna je vroča igra, namenjena parom v daljših zvezah, ki jim obudi divjo in morda že pozabljeno strast, kot tudi sveže zaljubljenim, ki še spoznavajo partnerjeve fantazije in želje.

Zakaj igrati igro Black Donna?

Preden ti razkrijemo kako poteka igra, ti lahko povemo, da se v Sloveniji loči skoraj tretjina vseh parov, pod razloge pa navajajo pomanjkanje strasti in igrivosti v razmerju oziroma pri partnerju. Verjetno zdaj že veš, kam ciljamo z razlogi za igranje, kajne?

  • Odkrivanje fantazij partnerja: Žgečkljiva vprašanja bodo pomagala razgaliti partnerjeve skrite fantazije
  • Spontanost in smeh: Smeh pomaga pri sproščanju, sproščanje pa v …
  • Black Donna, erotična igra za pareSvežina v vsakdanjiku: Nove in vroče ideje, ki bodo popestrile vajino razmerje
  • Igranje vlog: Poveča se intimnost in povezanost, temelj razmerja postane še močnejši
  • Prepuščanje užitkom: Igra je namenjena dajanju in prejemanju užitkov.
  • Pogovarjanje v razmerju: Odkrit pogovor je ključ do močnega in dolgotrajnega razmerja

Kako igrati igro Black Donna?

Igro sestavlja kar 241 kart s 342 izzivi na štirih nivojih. Vsak nivo je označen s svojo barvo in intenzivnostjo, o čemur pričajo že imena – nagajivo, intimno, vroče in fantazija.

Vsak od štirih nivojev je označen s svojo barvo: začnita z ‘Nagajivim’ nivojem v beli barvi, nadaljujta v ‘Intimni’ nivo v roza barvi, se predajta drug drugemu v ‘Vročem’ nivoju v rdeči barvi in zaključita s ‘Fantazijo’ v zlati barvi.

Vsak igralec ima v roki vedno 5 kart. Povlečeš karto iz partnerjevih rok in izpolniš izziv, ki je napisan na njej. Tu pa so še joker karte »Black Donna«, ki bodo dvignile raven intenzivnosti.

Karte Black Donna so odlična igra za pare, polna erotike in strasti
Karte Black Donna so odlična igra za pare, polna erotike in strasti

V povprečju traja igra 45 minut. Verjetno bi lahko trajal tudi dlje, mislimo pa da poznaš odgovor, zakaj se to ne zgodi.

Gre za povsem svežo igro na slovenskem trgu, ki je bila ekskluzivno izdelana, lokalno oblikovana in distribuirana za našo malo deželico. Poskrbela bo za vroče doživetje v dvoje. Izzivi, žgečkljiva vprašanja, igranje vlog, čutne naloge…

Kaj o igri za pare Black Donna pravi ustvarjalec?

»Neizogibno vprašanje, ki se mi je porajalo, je bilo: Kako lahko spremenim to dinamiko? Kako začutiti spet tisto vznemirjenje in prebuditi strast v nekem razmerju, ki je postalo rutina?« se je spraševal Marko, ustvarjalec igre, ki je ekskluzivna za slovenski trg.

Igra za pare Black DonnaVerjetno si tudi ti že slišal za take karte, a vedno v angleščini in drugih jezikih. Enako je bilo v zgodbi o nastanku igre Black Donna. »Kaj, če bi sam ustvaril igro za pare po svojem okusu, ki bi odpravila te pomanjkljivosti, ki bi ne le ustvarjala zabave, ampak bi odkrila partnerjeve skrite fantazije, pomagala obnoviti strast, povezanost in čustva, ki se včasih izgubijo v vrvežu vsakdanjika?« se je vprašal in želel rešiti svoje lastno razmerje.

To mu je uspelo, istočasno pa je nastala igra za pare, ki ji pripisuje veliko zaslug pri vzpostavitvi povezanosti, prebujanja občutkov, pogovorih in obuditvi strasti. »Upam, da bo ta igra navdihnila tudi vaju, da se ustavita in se osredotočita na tisto, kar je resnično pomembno – vajino partnerstvo in nepozabno strast, ki jo lahko delita,« želi Marko vsakemu paru, ki bo prejel igro Black Donna.

Igra Black Donna, otvoritvena akcija in nagradna igra

Ker gre za svež, ekskluziven in nov izzid na slovenskem trgu, je temu primerna tudi akcija. Na spletni strani Sensiola lahko igro za pare Black Donna dobita po znižani ceni! Odlična izbira za praznična obdarovanja.

Pojdita pa tudi na naš Facebook profilu, saj je v teku nagradna igra, v kateri lahko prejmeta igro Black Donna.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekUra kot popolno darilo zanj in zanjo
Naslednji članekNajbolj pričakovane igre leta 2024 (1. del)
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.