Instant fotke so spet in!

Pravijo, da fotografija ujame prav posebne trenutke in za seboj nosi spomine, ko ti že zbledijo. Danes lahko fotkamo na vsakem koraku, ampak slike nam vedno ostanejo v telefonu. Seveda, lahko jih daš na računalnik ali celo razviješ v prave fotografije, ampak večkrat na to pozabimo in fotke ostanejo na naših SD karticah.

S polaroidnimi fotoaparati pa je čisto druga zgodba. Poiščeš popoln kader, fotkaš, počakaš dve sekundi in profesionalno fotko imaš v rokah!

Ne misli, da polaroidni fotoaparati ne ponujajo prav toliko kot kamere na telefonih. Pravzaprav ponujajo še veliko več. Naslednjič lahko na rojstnodnevni zabavi fotkaš prijatelje in jim takoj za spomin v roke potisneš svežo fotografijo. Pošiljanje mailov in MMSov lahko izpustiš tudi na naslednjem obisku pri babici – ker tako ali tako ne zna uporabljati pametnega telefona, ji lahko fotografijo sebe in brata obesiš na hladilnik.

Prav tako lahko izdelaš prav poseben album, v katerem ohraniš spomine na sošolce in sošolke iz srednje šole. Na fotke lahko napišete tudi spomine, ki vas bodo kasneje v življenju spomnili na zabavne trenutke.

Naslednjič, ko razmišljaš, kaj podariti za darilo, kako okrasiti svojo sobo ali preprosto samo, kako ohraniti vse prelepe spomine, se spomni na polaroidno kamero! Pri FOTOJAMA ti ponujajo velik izbor polaroidnih fotoaparatov, od najbolj kvalitetnih do tistih za enkratno uporabo. Poleg fotoaparatov prejmeš tudi mnoge nastavke in dodatke za še boljše fotografije.

Mladost je samo ena, uživaj jo, obenem pa ohrani nepozabne spomine!

Avtor: Tajda Koblar

Prejšnji članek7 stilskih nasvetov za študente
Naslednji članekErotična zgodba: Njene dolge noge

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.