Erotična zgodba: Njene dolge noge

This shot was made few years ago in a studio.
Foto: Ana Dujmovic iz Unsplash

Na skrivaj jo je opazoval… Še posebej so mu bile všeč njene dolge noge, ki so segale do tal, tal pa nikjer… Všeč mu je bilo, ko jih je poudarila s čevlji z visoko peto. Bila je ženstvena.. bila je graciozna.. Bil je nor nanjo.. neizmerno ga je privlačila… Vse na njej mu je bilo všeč.. a njene noge.. te so mu bile še posebej všeč.. Ni se je mogel nagledati. Kot bi srkal njeno podobo, da je ne pozabi. Kako jo je občudoval. Ne samo zaradi postave, temveč zaradi vsega, kar je ona bila in predstavljala.

Bila je ženska z vsebino.. ženska, ob kateri si je z lahkoto predstavljal skupno življenje. Za trenutek je z mislimi odplaval v svojo domišljijo. Igral se je z idejo, da sta bila skupaj. Predstavljal si jo je oblečeno v njegovo srajco, pod katero ni nosila ničesar… Takrat so njene dolge noge še posebej prišle do izraza.. Že sama misel na to mu je poslala pulz po telesu in njegov korenjak med nogami se je hitro zbudil. Že sama misel, da bi se jo lahko dotaknil in poljubil, ga je v celoti prevzela. Želel se je ljubiti z njo.

Njeno golo telo ga je v domišljiji pozivalo, naj se ji pridruži. Njene dolge noge so čakale nanj. Bila je tako lepa in tako popolna v njegovih očeh. Približal se ji je… Njena svilnata koža je klicala po čutnem dotiku… obdajal jo je nek poseben sijaj, ki si ga ni znal razložiti.. Njene ustnice so hrepenele po njegovem poljubu.. Počasi in previdno je svoje ustnice združil z njenimi. Imel je občutek, da je kot krhek porcelan, s katerim je potrebno delati previdno. Njun poljub je bil nežen, a po drugi strani tako strastno intenziven, da je celotnem njegovem telesu prebudilo ogenj. Vse v njem je žarelo. Poljub ju je združil v ognjenem objemu.

Dotaknil se je njene svilnate kože in se z roko sprehodil po njenem telesu. Tako nežna je bila… dotik njene kože je bil mehak in svilnat. Ko je svoje golo telo prislonil k njenemu, je začutil njene vroče bradavice na svojem prsnem košu. Kako noro dober občutek. Njegov korenjak je sam našel njen ščegetavček in se prislonil nanj. Čutil je, kako pulz v njegovem korenjaku vedno bolj pospešuje. Ko sta bila tako objeta v ognjenem objemu, sta poljubljala in božala drug drugega. Drug drugega sta raziskovala z dotiki in poljubi in postajala vedno bolj vzburjena. Nežno je prijel njeni dojki in ju z občutkom začel poljubljati. Počasi je raziskoval njene erogene cone in užival v tem, da jo vzburja.

Vzdihovala je od užitka, saj je z vsakim poljubom postajala bolj mokra in vzdražena. Z eno roko je počasi oddrsel do njenega mednožja, medtem ko je še vedno poljubljal njeno telo. Preveril je stanje med nogami in hitro ugotovil, da je tako mokra, da se ji vse cedi med nogami. To ga je le še bolj vzburilo. Njegov korenjak je bil že pripravljen, da se poda v njene globine in jo popelje v božanske užitke… Da se napoji njenega nektarja, ki ga tako omamno vabi… Ni se mogel več zadrževati… Predal se je tej domišljiji, ki ga je popeljala v blaženo stanje… stanje orgazmičnih vibracij.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.