Iščete zmogljiv in lep pametni telefon? Spoznajte Huawei nova 9 SE

Pametni telefoni serije Huawei nova so izredno priljubljeni med mlajšimi populacijami uporabnikov. In to za dobrim razlogom. So cenovno ugodni, kakovostni, lepo oblikovani in opremljeni z neverjetnimi kamerami.

Uživajte v vsestranski kameri

Kamera je ključna prvina vsakega pametnega telefona zaradi želje po fotografiranju lepote, ki nas povsod in vedno obkroža. Nov pametni telefon Huawei nova 9 SE je zato opremljen s sistemom štirih kamer, katerih delovanje je podprto z algoritmi umetne inteligence. S 108-milijonsko glavno kamero, 8-milijonsko kamero z ultra širokokotnim objektivom in z 2-milijonskima bližinsko in kamero za zajem podatkov o globini prizora. Glavna kamera, ki ima poleg izrednega tipala še objektiv z zaslonko f/1.9, z izjemnimi podrobnostmi na fotografijah in zmogljivostmi delovanja v vseh svetlobnih razmerah, zato omogoča, da sprostite svojo ustvarjalnost kjerkoli in kadarkoli.

Pametni telefon Huawei nova 9 SE hkrati nudi fotografsko vsestranskost. Kamera z ultra širokim 112-stopinjskim pogledom bo poskrbela, da bo v prizoru vse, kar ste želeli, medtem ko bližinski ne uide nobena podrobnost in globinska poskrbi za učinek zamegljenega ozadja. Kakorkoli že, po zaslugi vgrajenih kamer Huawei nova 9 SE ohranja čustva in zagotavlja, da boste pomemben življenjski trenutek zlahka in kakovostno spremenili v dolgotrajen spomin.

Ker so video posnetki obnoreli medijski svet, je jasno, da želijo mladi ustvarjanje videa prevzeti popolnoma v svoje roke. Ni pomembno, ali gre za vlog na YouTubu ali kratek prispevek na TikToku, vedno radi preizkušajo novosti in obenem pričakujejo, da bo kamera pametnega telefona sledila njihovim potrebam. Nedvomno bodo zato znali ceniti funkcijo neprekinjenega snemanja s sprednjo in zadnjo kamero, ki omogoča nemoteno preklapljanje pogleda iz ene na drugo in nazaj v neprekinjenem posnetku. Zahvaljujoč funkciji dvojnega pogleda (Dual View) lahko celo snemate video sočasno iz obeh perspektiv, da ujamete reakcijo na dogajanje pred seboj. Poleg tega pametni telefon Huawei nova 9 SE omogoča preprost dostop do orodja za urejanje videa Petal Clip, ki bistveno pospeši ustvarjanje izjemnih video vsebin. Aplikacija namreč nudi široko paleto funkcij urejanja video posnetkov, vključno s posebnimi učinki, nalepkami, zvočnimi učinki, pisavami in drugimi elementi, ki jih boste ravno tako z veseljem vključili v svoja dela.

To pa še zdaleč ni vse. Če boste pametni telefon Huawei nova 9 SE povezali s pametno uro, kot so na primer modeli serije Huawei Watch GT, vam ne bo treba prositi mimoidočih, da vas fotografirajo. Preprosto telefon nekam postavite in aktivirajte sprožilec na zaslonu ure.

Uživajte v zmogljivostih

Zahvaljujoč dolgotrajni avtonomiji baterij ne boste zamudili nobene nove objave, sporočila ali video posnetka. Ker je ohranjanje stalne povezave za mlade nadvse pomembno, pametni telefon Huawei nova 9 SE nudi zmogljivo hitro polnjenje SuperCharge z močjo 66 vatov. V samo 15 minutah bo baterija napolnjena do 60 %, medtem ko bo v celoti polna v 36 minutah. S tem lahko v celoti izkoristite Huaweievo zasnovo enocelične baterije, ki ima za 10 % večje zmogljivosti in 5 % daljši življenjski cikel od baterij prejšnje generacije. Med jutranjo rutino bo dovolj časa za polnjenje baterije, zato vam te nikdar ne bo treba polniti čez noč.

Čeprav je pametni telefon Huawei nova 9 SE tanek in lahek, mu zmogljivosti niso tuje. Za učinkovito odvajanje toplote, kar je pogoj optimalnega delovanja, skrbi tanka plast grafena z visoko toplotno prevodnostjo. V primerjavi z običajnim enako debelim namreč poveča hladilno moč za kar 30 %. Zahvaljujoč zasnovi je novi pametni zaslon tudi sposoben zaznati vroča območja, kar dodatno izboljša hlajenja. Praktično to pomeni, da vam zlahka nudi uživanje v gledanju videa ali igranju iger brez vsakršnih motenj.

Uživajte v čudoviti estetiki

Za mlade uporabnike je pomembno, da lahko naprave prilagajajo osebnemu stilu, saj jim to daje več možnosti, da izrazijo svojo osebnost. Pametni telefon Huawei nova 9 SE navdušuje s 17,2-centimetrskim (6,78-palčnim) in 90-herčnim zaslonom Huawei FullView. Obenem ni nepomembno, da so robovi okoli zasloni debeli vsega 1,05 mm, da je ohišje telefona debelo 7,94 mm in da čudovito oblikovan modul s kamerami Star Orbit Ring vizualno izkušnjo dvigne na višjo raven.

Huawei nenehno premika meje oblikovanja, da bi izboljšal vizualno izkušnjo. Huawei nova 9 SE zagotavlja neverjetno 94,85-odstotno razmerje med zaslonom in telesom naprave, kar je veliko več, kot nudi večina sodobnih pametnih telefonov.

Novi telefon je prav tako impresiven iz zadnje strani. Hrbtni del je namreč iz sijočega ukrivljenega stekla s kristalno čisto teksturo. Na voljo je v treh barvah, kristalno modri, biserno beli in polnočno črni, ki zadostijo estetiki vsakega posameznika. S čudovitimi barvami, velikim zaslonom in lahkim ohišjem, bo pametni telefon Huawei nova 9 SE priročen in eleganten dodatek vašemu življenjskemu slogu.

Uživajte v pametni in brezmejni povezavi

Po zaslugi nove različice sistema EMUI 12 boste uživali v izjemno gladki uporabniški izkušnji, ki ni le priročna, ampak tudi stabilna in zanesljiva.

Z EMUI 12 je Huawei združil različne menije v nadzorni plošči. Dovolj je, da s prstom povlečete prek zgornjega roba zaslona in že imate na voljo dostop do nastavitev zvoka, omrežji Wi-Fi ter Bluetooth. Prav tako omogoča preprosto upravljanje več naprav, kot če bi upravljali eno samo, ne glede ali ste na telefon priključili brezžične slušalke Huawei, zvočnike ali monitor Huawei Vison. Med delom lahko ravno tako telefon povežete s prenosnikom Huawei ter uživate v njuni brezžični povezavi, preprosti izmenjavi datotek (po zaslugi distribuiranega datotečnega sistema) in učinkovitejšem ter produktivnejšem delu.

Uživajte v širokem naboru najbolj priljubljenih aplikacij

Pametnega telefona Huawei nova 9 SE pa ne odlikuje le zmogljivosti in vrhunsko oblikovanje, saj skrbno urejena trgovina za mobilne aplikacije AppGallery poskrbi za popolno uporabniško izkušnjo. Opremljen z inovativnimi mobilnimi storitvami HMS, ki nudijo pametnejšo, bogatejšo, priročnejšo in varno uporabniško izkušnjo, uporabniku da dostop do trgovine z aplikacijami AppGallery, zmogljivega vsestranskega iskalnika Petal Search in zemljevidov Petal Maps.

V trgovini AppGallery so uporabnikom dosegljive vse globalne in lokalne aplikacije, ki jih ti potrebujejo, od družbenih omrežij, kot sta TikTok in Snapchat, klepetalnic, kot sta Viber in Telegram, in transportnih, kot je Bolt, do finančnih, kot sta Revolut in Curve, zabavnih, kot sta Deezer in Tidal, popotniških, kot je Booking.com, in priljubljenih iger, kot sta Lords Mobile in Gardenscapes.

Pri oblikovanju uporabniške izkušnje so dali pri Huaweiu prav poseben poudarek tudi dostopu do bančnih in finančnih aplikacij. Tako se je le v preteklem letu pridružilo več kot 300 ključnih mednarodnih in lokalnih bank, med drugim v Sloveniji NLB, NKBM, Sparkasse, Sberbank, Intesa Sanpaolo, Addiko Bank in mBills. Huaweievi uporabniki zdaj lahko s telefonom tudi plačujejo, zahvaljujoč NFC-rešitvi za brezkontaktno plačevanje.

Prek iskalnika Petal Search pa med drugim lahko dostopate do aplikacij, kot so Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Signal, Twitter, Twitch, Discord, Pinterest, LinkedIn, Netflix, Spotify in druge.

Ne glede ali uživate v vloganju, fotografiranju ali igranju iger, zasnova pametnega telefona Huawei nova 9 SE vas bo spodbujala, da sprostite svoj ustvarjalni potencial in uživate v življenju. Hkrati zagotavlja tudi vse potrebne vrhunske funkcije v čudovitem in sijajnem ohišju.

Uživajte v brezskrbnosti

Prve kupce telefona Huawei nova 9 SE, ki je v Sloveniji že na voljo, čaka tudi posebna ugodnost. Ob nakupu telefona med 28. 3. in 28. 6. 2022 dobite zraven 12-mesečno zaščito zaslona pred poškodbami, ki velja za trčenja, padce in stiske. Če se zaslon mobilnega telefona pokvari zaradi nesreče v času veljavnega obdobja zaščite, lahko originalni sklop zaslona enkrat brezplačno zamenjate brez dodatnih stroškov. Tako se boste na vse svoje dogodivščine s telefonom lahko vedno podali popolnoma brez skrbi.

Povezan ekosistem naprav

Pametni telefon Huawei nova 9 SE se sicer pridružuje širokemu naboru drugih naprav Huawei, ki so na voljo pri nas. Najprej so tu telefoni Huawei P50 Pocket, Huawei P50 Pro, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.