Izberi študij na Univerzi v Novi Gorici

Univerza v Novi Gorici je študentom prijazna in raziskovalna univerza, na kateri študenti lahko izbirajo med sedmimi programi prve stopnje (pet univerzitetnih in dva visokošolska programa), šestimi programi druge stopnje in sedmimi programi tretje stopnje.

Zakaj izbrati študij na UNG?

–          Nudimo uporabna in sodobna znanja ter praktično naravnan študij. Z delom na praktičnih primerih in preko projektnega dela se naučite samostojnega reševanja nalog ter skupinskega dela.

–          Z ugodnim razmerjem med številom profesorjev in študentov in s sodobnimi oblikami poučevanja zagotavljamo prilagodljivost, s katero se lahko posvetimo vsakemu študentu in mu omogočimo razvoj osebnih talentov in ambicij.

–          Imamo vrhunske profesorje.

–          Ker stremimo k prenosu znanj v podjetniško okolje, študenti s podjetji sodelujejo v obliki  praktičnega usposabljanja, sodelovanja pri projektih ter pri raziskovalnih in diplomskih nalogah.

–          Nudimo veliko možnosti za mednarodne izmenjave in druge možnosti čezmejnega sodelovanja, vključno z možnostjo opravljanja dvojne magistrske diplome na programu Okolje z italijansko univerzo ‘Ca Foscari iz Benetk.

–          Vsem aktivnim, registriranim športnikom z opaznimi rezultati na tekmovanjih na državni in mednarodni ravni omogočamo zelo fleksibilen potek študija, Goriška pa jim omogoča odlične klimatske pogoje za trening.

–          Omogočamo brezplačno šolanje tudi na magistrskih progamih za vse, ki se prvič vpisujejo v študijski program, ki daje izobrazbo, enakovredno 2. bolonjski stopnji, in tistim, ki po programu redno napredujejo v 2. letnik.

–          Tutorji pomagajo študentom med študijem, Karierni center in Alumni klub pa jim svetujeta tudi po zaključku študija.

Dokaz kakovosti programov so zadovoljstvo in uspešnost naših diplomantov v poslovnem svetu ter njihova visoka zaposljivost.

Več informacij: www.ung.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.