Izkoristite sončne dni za ustvarjanje nepozabnih fotografij

Roka drži telefon

Sončni dnevi nas napolnijo z energijo in prebudijo ustvarjalnost. Z veseljem se dlje kot običajno zadržujemo na terasi najljubše kavarne, se sprehajamo po parku ali celo odtavamo proti morju. Bistvo vsega pa je, da smo željni zabave in doživetja nepozabnih trenutkov, ki bi jih lahko zabeležili s svojim najnovejšim pametnim telefonom Huawei.

Z razvojem mobilne fotografije je postalo vsakodnevno fotografiranje nekaj popolnoma normalnega, pri tem, da kakovost tipal in objektivov napreduje iz leta v leto. Huaweieva serija »P« je od svojih začetkov znana zaradi kakovostne in vsestranske fotografije, kar ravno tako krasi najnovejša predstavnika, pametna telefona Huawei P50 Pro in P50 Pocket. Odlikujejo ju še vrhunske tehnologije, inovativno oblikovanje in trgovina AppGallery, v kateri vas čakajo vse priljubljene aplikacije, s pomočjo kateri, boste zlahka obdelali in delili posnete fotografije in video posnetke!

Prepustite se napredni mobilni fotografiji s Huawei P50 Pro

Huawei s pametnim telefonom Huawei P50 Pro predstavljajo prvi sistem dvojne matrične kamere z glavno matriko, ki vključuje barvni (RGB) objektiv, monokromatski objektiv in večspektralno tipalo svetlobe. Zahvaljujoč tehnologijam True-Chroma Shot, XD Fusion Pro z novim filtrom Super Colour, pogonom True-Chroma Image in Super HDR, so fotografije barvite in polne podrobnosti tudi v slabih svetlobnih razmerah ter najboljša možna reprodukcija tega, kar vidi človeško oko. Novi telefon je opremljen s periskopskim objektivom s 3,5-kratno optično oziroma 100-kratno povečavo, medtem ko je ultra širokokotni objektiv opremljen s tehnologijo stabilizacije, za preprost zajem majhnih ali zelo oddaljenih predmetov v visoki ločljivosti. Pametni telefon Huawei P50 Pro podpira tudi optiko Huawei XD, ki odpravlja optične napake in obnavlja podrobnosti na fotografijah.

Odkrijte vsestransko mobilno fotografijo s Huawei P50 Pocket

Zložen je Huawei P50 Pocket čudovit pripomoček, odprt pa vrhunski pametni telefon z naprednimi funkcijami. Kar zadevo mobilno fotografije je zagotovljena podpora pogona True-Chroma Image ter tehnologij Huawei XD Optics in Huawei XD Fusion Pro, na podlagi katerih je bila razvita matrična kamera Ultra Spectrum. Inovativen fotografski sklop namreč vključuje 10-kanalno večspektralno tipalo svetlobe, večspektralni osvetljevalec, tipalo za lasersko ostrenje, 40-milijonsko kamero Tru Chroma, 13-milijonsko kamero z ultra širokokotnim objektivom in 32-milijonsko kamero Ultra Spectrum s sposobnostjo zajetja širšega obsega valovnih dolžin svetlobe. Pametni telefon Huawei P50 Pocket uporablja obsežno kombinacijo zmogljive strojne in programske opreme, ki posnema človeško zaznavanje barv, da bi kamere pristno zajele prizor. Zaradi inovativne zložljive oblike ima Huawei P50 Pocket posebne algoritme za portretno selfi fotografiranje z zadnjimi kamerami, ki izkoristi vse njihove danosti s poudarkom na delovanje v slabših svetlobnih razmerah.

Vsi, ki radi preživljate svoj čas na prostem in se gibate, boste navdušeni tudi nad najnovejšo pametno uro Huawei Watch GT 3 Pro. Ta ne prepriča le s svojim dovršenim dizajnom, ampak tudi funkcionalnostjo. Ima namreč dolgotrajno baterijo, podpira različne športne vadbe in ima napredno beleženje telesnih znakov, vključno z merjenjem kisika v krvi, srčnim utripom in drugimi. Ura Watch GT 3 Pro je sicer na voljo v dveh različicah, večji iz titana in manjši keramični.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.