Kaj odlikuje dober telefon?

Huawei P60 Pro

Pri izbiri novega pametnega telefona je poleg baterije najpomembnejša kakovost kamer. Kajti, da lahko kadarkoli ovekovečimo izbrani trenutek, je razlog, da pametne telefone imenujemo sodobni spremljevalci, osebni pomočniki in izrazno sredstvo.

Huawei, kot eno vodilnih tehnoloških podjetij današnjega časa, je že od samega začetka prepoznal pomen kakovostnih kamer in v njihov razvoj vedno vlagal posebne napore. Prvi mobilni telefon Huawei s kamero se je pojavil leta 2004. Huawei U626 je bil tisti, ki je postavil trdne temelje za vse prihajajoče modele. Od zadnje in sprednje kamere do sistemov štirih kamer, ki jih lahko uporabljamo danes, Huawei nenehno razvija najsodobnejše in najkakovostnejše kamere, odraz njihovega truda pa potrjuje tudi prestižna lestvica DxOMark, na vrhu katere je že nekaj časa izredni pametni telefon Huawei P60 Pro.

V nadaljevanju odkrijte kateri pametni telefoni Huawei ponujajo najboljšo izkušnjo zajemanja fotografij in videoposnetkov, kateri model ima najdaljšo življenjsko dobo baterije in kateri prinese največ za vaš denar, če imate omejen proračun.

Huawei P60 Pro

Novi vodilni pametni telefon ohranja legendarno klasično matriko kamer serije Huawei P, pri čemer poudarja semantiko fotografije. Kamere perfektno združujejo svetlobne lastnosti objektivov, na novo opredeljujejo umetnost fotografije ter združujejo funkcionalnost in estetsko oblikovanja. Rokoko biserno bela različica (Rococo Pearl) črpa navdih iz narave, saj z revolucionarnim prekrivanjem hrbtišča z biserno teksturo spreminja estetiko pametnih telefonov.

Mobilna fotografija je bila vedno v središču serije Huawei P, pri čemer je bil napredek vsakič povezan s popolno nadgradnjo in rekonstrukcijo optičnega sistema. Pametni telefon Huawei P60 Pro ni nikakršna izjema. Opremljen je z Ultra Lighting glavno kamero, ki jo odlikuje fizično nastavljiva zaslonka na intervalu med f/1,4 in f/4, za svetlobo visoko prepustne leče in fotografsko tipalo z barvnim filtrom RYYB SuperSensing. Poleg tega je Huawei dosegel še revolucionaren preboj v nočni fotografiji z zaslonko f/2,1 Ultra Lighting telefoto kamere. Kaj je največ v industriji, ko gre za kamere z optičnimi povečavami?

Huawei nova 11 Pro

Rojena je nova zvezda. Pametni telefon Huawei nova 11 Pro je zasnovan in izdelan, da je korak pred vsemi tekmeci. Mladi boste navdušeni nad slogovno inovativnim ohišjem v zeleni ali črni barvi. Hrbtna ploskev je iz veganskega usnja z modnim mladostnim vzorcem, a s čvrsto teksturo, ki je odporna proti padcem in obrabi. Obenem je material znan po sposobnosti prilagajanja okoliški temperaturi, zaradi česar je prijeten in udoben na dotik. Telefon v dlani nikdar ne bo pretopel, ne prehladen.

Estetika tankega ohišja ni na račun zmogljivosti strojne opreme, med katero večino najbolj zanimajo fotografske zmogljivosti. Razveselilo vas bo, da ima pametni telefon Huawei nova 11 Pro nadgrajeni portretni način, ki je sposoben v pogojih šibke svetlobe izboljšati podrobnosti in reprodukcijo barv. Zrnate in temne fotografije so ravnokar postale stvar preteklosti. Obenem se bodo vplivneži na družbenih omrežjih razveselili naprednih lepotnih učinkov XD Portrait, s katerimi hitro in preprosto popravite vsako napakico na obrazu.

Huawei nova 11i

Od prejšnjih generacij naprav družine »nova« je pametni telefon Huawei nova 11i podedoval klasično obliko zvezdnatega obroča (Star Ring) z objektivi zadnjih kamer, ki oblikuje podobo dveh zvezd in uteleša duh raziskovanja vesolja. Skladno s sodobnimi oblikovalskimi smernicami so robovi okoli zaslona debeli 1 milimeter, zaradi česar je razmerje med zaslonom in ohišjem navdušujočih 94,9 odstotkov. Obenem se telefon z debelino 8,55 milimetra in težo 193 gramov odlično prilega torbam in žepom ter nudi neizmerno udobje uporabe z eno roko. Huawei nova 11i je na voljo v dveh barvnih odtenkih, ki ju je navdihnila narava – v zvezdnato črni in barvi zelene mete.

Pametni telefon Huawei nova 11i je opremljen s 40-vatnim hitrim polnjenjem SuperCharge Turbo, ki baterijo do 60 odstotkov napolni v samo 30 minutah. Deset minut polnjenja pa zadošča za 12 ur telefoniranja, 6 ur predvajanja videoposnetkov, 2 uri igranja iger ali 23 ur predvajanja glasbe iz lokalnega pomnilnika. Ponaša se tudi z 22-slojno zaščito baterije, ki zagotavlja, da lahko telefon popolnoma brez skrbi napajate z najvišjo močjo.

Zvrhan koš novosti

Poleg omenjenih pametnih telefonov je Huawei pred kratkim na naš trg poslal še prepogljivi pametni telefon Huawei Mate X3, pametne ure serije Huawei Watch 4 in izredno Huawei Watch Ultimate.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.