Kaj podariti nekomu, ki ima že vse?

Saj poznaš situacijo. Obdariti moraš nekoga, ki že ima vse, kar si želi, ali je zahteven, ali pa te osebe sploh ne poznaš dovolj dobro, da bi lahko kupil primerno darilo. In potem spet v trgovini gledaš darilne sete gelov za prhanje in parfumov. Tiste stvari, ki že na prvi pogled povedo, da si zelo malo plačal in mislil. Skratka sramota!

Najnovejše marketinške raziskave kažejo, da postajajo potrošniki čedalje bolj izbirčni, zato so darilne kartice SuperCard najboljše darilo za skoraj vse na vašem seznamu obdarovancev. Če na hitro pokukamo v tujino čez lužo, lahko zasledimo statistične podatke, da kar 84 % Američanov za darilo prejme darilno kartico, prodaja pa strmo raste že leta. Torej imamo pred očmi dokaj mlad trend obdarovanja, ki se je izkazal za zelo uspešnega.

Z nakupom darilne kartice SuperCard se izognemo zaskrbljenosti, ali bo osebi darilo všeč, saj si lahko obdarovanec z njo kupi že skoraj vse! Na ta način si tudi izničimo večino stresa v predprazničnem času, vsaj, kar se tiče nakupovanja daril. Le kaj je lepše od tega, da smo v dobre odnose z obdarovanci tako prepričani, da se nam ni potrebno dokazovati s prav za njih kupljenimi darili? Lahko bi trdili, da je to že skoraj terapevtska poteza za zmanjševanje stresa v predprazničnem času.

SuperCard Black

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.