Kako je z zaključnimi procesi diplomske naloge?

Pomlad je v polnem teku, kmalu bo poletje, izpiti so že skoraj končani in diploma je v delu. Zdaj verjetno že veš, da diploma zahteva ogromno dela, časa, zbranosti, prav tako pa je tudi odskočna deska za nadaljevanje kariere. Tvoja naloga mora biti slovnično in tehnično brezhibna. Kaj pa tiskanje, vezava in ostali zaključni procesi? Si tudi ti malo zgubljen?

Brez potrebe. Tukaj je zate Diplomska.si. Pri njih dobiš vse na enem mestu. Diplomske in magistrske naloge ter doktorske disertacije tehnično oblikujejo, strokovno lektorirajo, natisnejo in lično zvežejo. V 48 urah lahko dobiš lektorirano, tehnično pregledano in natisnjeno ter vezano diplomsko nalogo. Če pa si med tistimi, ki lovijo zadnje ure, pa nastisnjeno in zvezano diplomo dobiš že v 3 urah.

Če ima tvoja fakulteta poseben pravilnik diplomskega dela, se ne sekiraj. Diplomska.si pozna pravilnike fakultet. V Sloveniji je namreč več kot 130 fakultet in vsaka ima svoj pravilnik.

Diplomska.si je specializirana za diplomske naloge. Odlično pozna same pravilnike posameznih slovenskih šol in predvsem posebne zahteve tehničnih pregledovalcev, ki niso zapisane v pravilnikih, a jih moraš v nalogi vseeno upoštevati. Naloge lektorirajo, tehnično oblikujejo, uredijo navajanje virov in literature, prevedejo povzetek ter na koncu nalogo še natisnejo in zvežejo.

Kaj še čakaš? Zaključi s pisanjem diplome in jo samo še pošlji na Diplomska.si.

magisterij in tulipana

Prejšnji članekOdprt je nov razpis za raziskovalce in raziskovalke: Povezane raziskovalne skupnosti EUTOPIA
Naslednji članekKdo so letošnji nominiranci za Cankarjevo nagrado?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.