Kako naj študenti poskrbimo za hrambo dragocenosti?

Trezor z LCD ključavnico

Ne glede na to, kaj pravijo množice, tudi mladi premoremo kar nekaj premoženja. Čeprav to ni vedno materialno, se bomo tokrat posvetili prav materialnemu delu. Kako poskrbeti za varnost in hrambo svojih dragocenosti?

Varno shranjevanje dragocenosti

Vsak ima določene reči, za katere noče, da bi izginile neznano kam. Tu lahko govorimo o nakitu, denarju, določeni memorabiliji ali pa celo presežku štipendije. Študentski domovi, najemna stanovanja in stanovanja nasploh vsak dan vidijo na desetine različnih oseb. Za vsak slučaj je pametno te reči zavarovati tako, da jih ne bomo nikoli izgubili. Kako bi to storil? Najbolj varen način je vsekakor trezor.

Trezorji za študente

Na tržišču poznamo kar nekaj različnih vrst trezorjev, ki si lastijo svoje funkcije in lastnosti. Med najbolj odporne spadajo:

  • ognje-varni trezorji
  • protivlomni trezorji brez certifikatov in
  • ognje-varni in proti-vlomni trezorji

Vsaka od the skupin trezorjev ima svoje določene lastnosti, ki notranje premoženje in dragocenosti varujejo pred različnimi zunanjimi vplivi. Trezorji morajo biti odporni na padce in opremljeni z določeno ključavnico oziroma sistemom za odpiranje. Tu mislimo predvsem na odpiranje s ključem, prstnim odtisom ali elektronsko kodno ključavnico. Vsak izmed trezorjev ima tudi različno opremljeno notranjost, kjer najdemo poličke in obešala za svoje dragocenosti. Tega nikakor ne smemo pozabiti pri izbiri.

Si vedel, da lahko ognje-varni trezorji pred ognjem branijo tudi več kot 2 uri?

Kateri trezor izbrati za shrambo dragocenosti?

Študenti smo svoja veja prebivalcev, zato potrebujemo tudi svoje posebne trezorje. V nadaljevanju ti bomo na hitro predstavili dva trezorja, ki bosta zagotovila vsem tvojim potrebam.

Trezor na LCD ključavnico

Ni ga čez klasiko, ki jo vsekakor predstavlja trezor na LCD ključavnico. Gre za močan in kompakten trezor, ki je namenjen shranjevanju majhnih dragocenosti. Opremljen je z elektronsko kodno ključavnico z LCD zaslonom, motoriziranimi vijaki za zaklepanje in vrtljivim ročajem, ki zavzame minimalen prostor. Za uporabniške in glavne kode lahko izbereš šestmestne kombinacije.

Ognjevarni trezor

Varnostni trezor Conceal z elektronsko ključavnico

Trezor Conceal z elektronsko ključavnico je namenjen shranjevanju osebnih stvari, prenosnih računalnikov, CD-jev, denarja, zaupnih dokumentov in še marsičesa. Opremljen je z elektronsko kodno ključavnico z LCD zaslonom in pogreznjenim vrtljivim ročajem. Elektronska kodna ključavnica ti omogoči še dodatno raven varnosti, saj lahko kodo vseskozi spreminjaš.

Varnostni trezor Conceal

Vsak študent lahko poskrbi za hrambo dragocenosti s kakovostnimi, odpornimi in kompaktnimi trezorji. Te najdeš v široki ponudbi na spletni strani kataloška-prodaja, d.o.o., ki poskrbi za kvalitetno hrambo tvojih največjih dragocenosti. Z njimi varno stopi v svojo prihodnost.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekHuawei FreeBuds 5i: Najboljše brezžične stereo slušalke za manj kot 100 evrov
Naslednji članekČesa ne smeš pozabiti, ko se odpravljaš na kolesarski dopust
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.