Kako shranjevati študentsko kramo?

Regali za shranjevanje

Shranjevanje je lahko v študentskih letih nekoliko v zatonu, ker je dela veliko, časa pa malo. Ne sme biti tako, saj te lahko neorganiziranost stane marsičesa. Kako lahko poskrbiš za ponovno organiziranost svojega življenja s pospravljanjem svoje študentske krame?

Poenostavi shranjevanje

Začni z enostavnimi rešitvami za shranjevanje. Uporabi škatle ali zabojnike, ki zagotavljajo enostavno odpiranje in zapiranje. Doslednost v sistemu shranjevanja ti bo pomagala zmanjšati zmedo in poenostaviti življenje.

Chaotic Technological Private Working Place
Foto: tepic iz iStock

Vzpostavi rutino pospravljanja

Ustvari predvidljivo dnevno rutino, ki izrecno vključuje namenske čase za shranjevanje predmetov. Naj ti postane navada, da pospraviš stvari takoj po prihodu domov. To ti bo pomagalo zgraditi navade in spodbudilo pričakovanja.

Seznam reči, ki si jih shranil

Seznami so fantastično orodje za oris korakov postopka shranjevanja. Spodbujaj se, da pospravljaš – na kakršen koli način. Eden od takih načinov je tudi seznam shranjevanja.

Opravljaj redne preglede

Občasni pregledi procesa shranjevanja so ključnega pomena. Morda se sliši otroško, ampak tako boš sledil svojemu »napredku shranjevanja« in postal mojster organiziranosti. Verjemi nam, da se bo ta lastnost prenesla tudi v druge aspekte življenja.

Pravilno shranjevanje s pravimi regali
Pravilno shranjevanje s pravimi regali

Tako boš lahko shranjeval svojo študentsko kramo

Seveda si lahko brez skrbi, imamo rešitev zate in tvoje prijatelje. Ob strani nam stoji kataloška-prodaja pri kateri najdeš širok nabor pisarniških pripomočkov, pohištva in shranjevalnih regalov, ki so tokratna zvezda. Z njimi boš lahko vso svojo kramo (in še kaj zraven) shranjeval brez težav, skrbi ali pomislekov. Uporabljaš jih lahko doma ali pa v uporabo prepričaš še koga, saj te bodo hitro prepričalo s trdno kakovostjo.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekSlovenija podvojila pomoč palestinskim beguncem v luči napadov
Naslednji članekKortizol od A do Ž: Kaj je in zakaj ga rabimo?
logo ProSigma
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.