Kje vas čaka super poletje? V Supernovi.

Poletje, težko pričakovane počitnice, dolgi dnevi in obilo zabave? Da, tukaj so poletni meseci! Večina nas živi za dva tedna oddiha na morju, odklopa od vsakdanjih skrbi, ko je edina odločitev, ki jo moramo sprejeti, ali bomo naročili čokoladni ali raje lešnikov sladoled. Otroci uživajo v igri z vrstniki, poletnih športih, tkejo nova prijateljstva, na obzorju so prve simpatije in spoznavanje novih aktivnosti. Dva tedna sta prehitro pri koncu, še teden bi dedku in babici, teden z nono in nonom, kam pa zdaj? Vsekakor je poletje v mestu na prvi pogled bolj dolgočasno in manj razburljivo, a Supernova zagotavlja, da prav celo družino čaka pestro poletje, saj v njihovih nakupovalnih središčih nikakor ne bo prostora za dolgčas.

Zabava v senci mogočnih krošenj

Zabava pod krošnjamiV nakupovalnih središčih Supernova ne bo manjkalo prireditev za otroke. Pravo zavetje pred poletno vročino boste našli pod mogočnimi krošnjami v parku Supernove Ljubljana Šiška. Tam se bodo odvijali zabavni dogodki z najpopularnejšimi izvajalci ta hip, manjkalo pa ne bo raznolikih aktivnosti in delavnic.

Obetajo se nastopi priznanih izvajalcev, čarobne gledališke predstave, živahne plesne delavnice, zabavne igre, ustvarjalne delavnice, poslikave obraza, pisane poletne animacije in še mnogo več. Vsak dogodek bo prinesel nepozabno izkušnjo, ki bo spodbudila otroško domišljijo in ustvarjalnost ter poskrbela za super trenutke. Nastopi priznanih izvajalcev

Že to soboto, 15. julija, bodo otroci uživali s Super krili in v poslikavah obraza. Preverite pestro poletno dogajanje in označite na koledarju sobote, saj jih nikakor ne gre zamuditi!

Razigrana in temperamentna sprostitev

Če vas sproščajo latino ritmi, bodo za vas Zumba sobote. V Supernovi Ljubljana Rudnik in Šiška boste v juliju in avgustu migali v ritmih dinamične Zumbe na prostem.

 

ZumbaV sobotnih poletnih večerih se boste med 18. in 19.30 uro družili ob zvokih latinskoameriške in pop glasbe ter dinamičnih zumba korakih, ki izvirajo iz plesov kot so reggaeton, salsa, samba, hip-hop in drugih. Skupinske zumba koreografije boste s pomočjo licenciranih inštruktorjev Draga Lorgerja in Matjaža Fekonje zlahka osvojili, po treningu pa vsi sodelujoči prejmejo tudi nagradne srečke. Z malo sreče je lahko Darilna kartica Supernova vaša!

Več o Zumba sobotah najdete na https://www.supernova-ljubljana.si/dogodki-in-novice/ in na https://www.supernova-siska.si/dogodki-in-novice/.

Ugodni nakupi, zabava in nagrade … to je lahko le Super sobota!

Nakupovalno središče Supernova Ljubljana Rudnik in Šiška s Super soboto presenečata v juliju in avgustu! Že 15. julija bo najboljši dan za nakupovanje. Številni ponudniki bodo pripravili posebne popuste in ugodnosti, pozabili pa ne bodo niti na bogate nagrade in super dogajanje. Spremljajte objave na družbenih omrežjih Supernove in njihovi spletni strani, da boste na tekočem z vsemi aktualnimi akcijami. Ob tem vam prišepnemo, da nikar ne pozabite na pester izbor kulinaričnih razvajanj – tudi tukaj se obetajo super sobotne ponudbe. Če bo julijska Super sobota še brezskrbno razigrana, bo tista v avgustu že vabila, da se pripravimo na vrnitev k vsakodnevnim obveznostim: otroke lahko opremite s šolskimi potrebščinami in jesensko garderobo, sebi pa privoščite kakšen prav poseben kos kot motivacijo pred kaotičnim povratkom v realnost službe, razvažanja otrok, skupnega pisanja domačih nalog in novih izkušenj, ki jih bo prineslo šolsko leto.

Sredini večeri so za DJ odklop

V Supernovi Ljubljana Rudnik so se na sredine poletne večere dobro pripravili. Večeri na zunanji terasi v 1. nadstropju bodo še posebej sproščeni, saj vas vsako sredo ob lepem vremenu od 18. ure naprej pričakujejo na Sredinem DJ odklopu. Ob prijetnih ritmih lounge glasbe boste odklopili od delovnega tedna in se vsaj v mislih preselili na peščene plaže. Poskrbite le za dobro družbo, osvežilni koktejl iz pestre ponudbe poletnih pijač boste zagotovo hitro izbrali. Popolnega zaključka dne ob DJ spremljavi se lahko veselite vsako poletno sredo.

Novosti

Prav vsak dan med vašimi opravki, kavami ali klepeti s prijatelji lahko vaši otroci uživajo v novi igralnici, ki jo najdete v 1. nadstropju Supernove Ljubljane Šiška.

V pritličju Supernove Ljubljana Rudnik, pa ravno tako lahko najdete super otroška igrala. Tu bodo otroci lahko pustili domišljiji prosto pot in se ob tem brezskrbno in varno zabavali. Izbira, ali boste med tem v miru spili kavo, uživali v manikuri ali le trikrat globoko vdihnili, je povsem vaša.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.