Študenti, ali koristite to ugodnost med poletjem?

Hand to hand of Delivery food service sending delicious from restaurant to customer without having to leave the house receiver shipping deliver shopping online on yellow background isolated.
Foto: champpixs iz iStock

Študenti imajo v Sloveniji na voljo kar nekaj ugodnosti, ki jih lahko koristijo skozi leto. V preteklih letih se je večje število teh ugodnosti ugasnilo v času poletja, saj se je predvidevalo, da so v tem času študenti doma (ali na počitnicah). Zdaj se to počasi spreminja, ugodnosti pa so na voljo tudi med poletjem. Ena od teh je seveda študentska prehrana oziroma študentski boni.

Časov, ko študentskih bonov nisi mogel koristiti med poletjem, je konec

Študentskih bonov v preteklih letih ni bilo mogoče koristiti med 15. julijem in 15. avgustom. Z lanskim letom se je to končno spremenilo! Po prizadevanjih Študentske organizacije Slovenije in sprejetju Zakona za urejanje položaja študentov (ZUPŠ-1), lahko študentske bone uporabljaš tudi med poletjem.

Friends group drinking cappuccino at coffee bar - People talking and having fun together at fancy cafeteria - Friendship concept with happy guys and girls at restaurant cafe - Warm bulb light filter
Foto: ViewApart iz iStock

Študentske bone koristi tudi med 15. julijem in 15. avgustom

Študentske bone lahko koristiš tudi v tem poletnem času, a mnogi tega še ne vejo.

To pomeni, da med 15. julijem in 15. avgustom, od 7. do 22. ure, lahko koristiš bone v vseh študijskih krajih po Sloveniji.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekBarbie vs. Oppenheimer: Filmska manija Barbenheimer, ki je prevzela svet
Naslednji članekKje vas čaka super poletje? V Supernovi.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.