Kjer se tehnologija sreča z razkošjem

Huawei watch gt 4 in slušalke freebuds se 2

Dizajn je pomemben parameter pri izbiri pametne ure, vendar ravno tako ne smemo zanemariti funkcionalnosti naprave. V obojem blesti pametna ura Watch GT 4, ob nakupu katere prejmete še izredne brezžične slušalke Huawei FreeBuds SE 2.

Oznaka GT – Gran Turismo se nanaša na luksuzni športni avtomobil z visoko zmogljivostjo, visoko zanesljivostjo in visoko močjo. Hkrati je tudi sinonim za glamur, avanturo in vzdržljivost. S to povezavo je Huawei ustvaril revolucionarne, dolgotrajne in vzdržljive naprave v že uveljavljeni seriji pametnih ur. Poleg peščice funkcij za fitnes in zdravje, serijo Huawei Watch GT krasi tudi prefinjena izdelava, ki jo spremlja eleganten in luksuzen dizajn.

Dobro počutje je odvisno od mnogih stvari, med drugim od kakovosti spanja, ravni stresa in gibanja. Toda velja pravilo, da je zdravje najlažje izboljšati z majhnimi koraki na podlagi prilagojenega načrta aktivnosti, ki spodbuja k spremembam. Ne glede na to, za katero pametno uro Huawei Watch GT 4 se boste odločili, večjo s 46- ali manjšo s 42-milimetrskim ohišjem, bo ta postala popoln pomočnik za spodbujanje k večji skrbi za zdravje in iskanje ravnotežja v vašem življenju.

Popolni zdravstveni svetovalec na zapestju

Pametna ura Huawei Watch GT 4 vam bo pomagala spremljati pomembne fiziološke znake, kot so srčni utrip, nasičenost kisika v krvi (SpO2), kakovost spanja, raven stresa, temperatura kože in pri ženskah še menstrualni cikel. Zahvaljujoč zbranim podatkom boste vedeli, kdaj ste v neravnovesju in je treba ukrepati. Ura podpira tehnologijo Huawei TruSeen za spremljanje srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi z večjo natančnostjo merjenja med beleženjem dejavnosti, podnevi in ponoči.

Prav tako pomemben vitalni podatek je temperatura kože. Natančno tipalo meri temperaturo na zapestju in na podlagi meritve oceni temperaturo kože pri sobni temperaturi. Podatke lahko prebirate na zaslonu pametne ure ali v aplikaciji Zdravje na pametnem telefonu, sočasno z opomniki o spremembah.

Spanje brez motenj

Marsikdo ima težave s spanjem, zaradi katerih se ves dan počuti šibko in ne dosega svoje optimalne učinkovitosti. Pametna ura Huawei Watch GT 4 je zato opremljena s tehnologijo Huawei TruSleep, ki spremlja faze, ritem dihanja in srčni utrip v realnem času ter poda celovito analizo spanja. Prav tako samodejno zazna trajanje, prepozna najpogostejše vzroke za slab spanec in poda na stotine predlogov za izboljšanje.

Spremembe v vsakodnevnih navadah, kot sta porušeno ravnotežje med službenim in zasebnim časom ter šibkejši družbeni stiki, pomembno vplivajo na raven stresa. To pa dolgoročno negativno vpliva na fizično in duševno zdravje. Nova pametna ura zato 24 ur na dan spremlja raven stresa. Na tekočem boste z vzroki zanj, da boste lahko spremenili dnevne navade in preprečili slabo počutje.

Nadvse trpežna baterija

Funkcij nove pametne ure ne bi mogli v celoti izkoristiti, če ne bi bila opremljena z dolgotrajno baterijo. Večja različica s premerom 46 mm nudi 14-dnevno avtonomijo, medtem ko manjša premera 42 mm zdrži en teden.

Kateri je vaš najljubši šport?

V sklopu beleženja dejavnosti Huawei Watch GT 4 nudi več kot 100 športnih načinov, od katerih jih je 18 profesionalnih. Poleg tega nudi prilagojene načine vadbe na podlagi telesne pripravljenosti in navad uporabnika. Ta lahko namreč določi cilje vadb in nato v realnem času spremlja napredek na zaslonu ali v aplikaciji Zdravje. Ura med vadbo zagotavlja glasovne opomnike o doseganju trenutnih ciljev, statusu vadbe, zagotavlja informacije o izboljšavi telesne pripravljenosti in še veliko več.

Zanesljiv pomočnik na zapestju

Zdrav življenjski slog je sestavljen iz več dejavnikov, ki skupaj pomagajo, da ga pravilno uravnotežimo. Nadgrajena aplikacija Zdravje (Huawei Health) zato nudi nastavljanje prilagodljivih opomnikov. Naj gre za dnevni vnos tekočine, urnik jemanja zdravil, čas spanja, primeren trenutek za rekreacijo, ali opomnike, ki spodbujajo pozitivno razmišljanje. Ko opravimo za ohranjanje zdravja pomembna dnevna priporočila, se kot spodbuda ali nagrada na zaslonu prikaže tako imenovana deteljica zdravja.

Pametna ura Huawei Watch GT 4 je opremljena s pomnilnikom za hranjenje glasbenih datotek in njihovo predvajanje. Od tu nadvse razveseljujoča novica, da v primeru nakupa do konca leta oziroma do razprodaje zalog, poleg ure brezplačno prejmete slušalke Huawei FreeBuds SE 2. Huawei je pri zasnovi slušalk uporabil najnovejše tehnologije, usklajene z izjemnimi tehnikami obdelave zvoka in natančno nastavljenimi visoko občutljivimi zvočnimi membranami. Poleg tega se slušalke Huawei FreeBuds SE 2 ponašajo s preprosto in stabilno povezljivostjo Bluetooth 5.3 ter izredno nizkimi zakasnitvenimi časi. Visoko natančen in občutljiv 10-milimetrski dinamični zvočni gonilnik slušalk je skrbno nastavljen, da povrne vsaki noti prvotni zven ob kakovostni reprodukciji nizkih tonov. Ker nudijo uravnotežen zvok z bogatimi podrobnostmi, so popolne za uživanje v vseh glasbenih zvrsteh. Ravno tako je poskrbljeno za odličen zajem govora med telefonskimi klici. Dva vgrajena mikrofona z visoko natančnostjo razlikujeta med vašim glasom in hrupom okolice ter tako zagotavljata kristalno čist govor ne glede na razmere. Slušalke zagotavljajo dolgo življenjsko dobo baterije. Do devet ur poslušanja glasbe. Obenem baterija v polnilni škatlici zagotavlja do 40-urno avtonomijo delovanja, ki jo boste cenili vsi, ki ste veliko na poti, daleč od električne vtičnice.

Pametne ure iz serije Huawei Watch GT 4 zlahka delujejo samostojno, toda večino časa bodo povezane s pametnim telefonom. Pomembno je, da lahko na njem teče sistem Android ali iOS.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.