Klub koroških študentov ponovno organizira KKŠ Summer FEST

planeti, astronavt

Prvič po letu 2016 se vrača eden izmed največjih slovenskih glasbenih festivalov.

Klub koroških študentov letos praznuje 70 let svojega delovanja in je s tem najstarejši študentski klub v Sloveniji, hkrati pa tudi eden izmed največjih. V sklopu 70. obletnice delovanja so se zato odločili obuditi KKŠ Summer FEST.

Glasbeni festival predstavlja enega izmed največjih v Sloveniji, ki je poleg več odličnih slovenskih in mednarodnih izvajalcev v preteklosti na svoja prizorišča privabil tudi ogromno študentov, mladostnikov in ljubiteljev glasbe nasploh.

V klubu so se zato odločili, da poleg drugih dogodkov in aktivnosti, ki spremljajo 70. obletnico delovanja kluba, spet organizirajo KKŠ Summer FEST, ki bo potekal 12. in 13. avgusta na Poljani pri Prevaljah (Koroška). Obiskovalcem bo nudil tako dnevno kot tudi večerno festivalsko dogajanje.

»V sklopu priprav na pomembno leto za naš klub smo se odločili organizirati tudi naš največji dogodek in hkrati festival, po katerem nas pozna največ ljudi. Želimo si, da bi letošnji KKŠ Summer FEST ponovno opomnil obiskovalce, zakaj je ta festival eden izmed najbolj pestrih in priljubljenih v Sloveniji« je povedal Nejc Švajger, predsednik Kluba koroških študentov in dodal, da bo »Summer FEST predstavljal tudi zaključek naših dogodkov, ki so tematsko obarvani glede na desetletja našega delovanja, ki jih predstavljajo.«

Po negotovih  dveh letih v klubu ostajajo optimistični in kljub še vedno nepredvidljivim razmeram delujejo v polnem obsegu ter s svojim delovanjem vračajo družbi. Kot pravijo sami, je letošnje leto dobra preizkušnja, ki bo pokazala, kaj vse lahko klub z jasnimi cilji in sodelovanjem s širšo javnostjo doseže v prihodnosti. Klub koroških študentov tako nadaljuje s svojo dolgoletno tradicijo in poslanstvom, s tem pa omogoča bolj kakovostno in pestro življenje študentov ne le na Koroškem ampak tudi drugje.

koncert, publika

info@klub-kks.si | Spletna stran

Največja mladinska organizacija na Koroškem, ki že od leta 1952 skrbi za pravice koroških študentk in študentov!

Prejšnji članekNajden največji pterozaver iz obdobja Jure postavi paleontologijo na glavo
Naslednji članek10 najbolj čudnih stvari, ki so jih ljudje odvrgli v WC školjko
logo Klub Koroških Študentov
info@klub-kks.si| Spletna stran

Največja mladinska organizacija na Koroškem, ki že od leta 1952 skrbi za pravice koroških študentk in študentov!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.