Korošci, ki so sooblikovali pomen vrhunskega športa v Sloveniji

Kdo: Tjaša ODER, Boštjan NACHBAR in Robert KOREN

Kje: online dogodek prek spletne platforme ZOOM

Kdaj: 13. marec 2021, ob 19.00

Pridobivali smo pomembne informacije, življenjske izkušnje, nasvete vrhunskih športnikov, kako jim je uspelo doseči vrhunske uspehe in zgraditi prepoznavno športno kariero. Pogovarjali smo se o njihovih karierah, poteh do uspeha in nepozabnih dosežkih. Razkrili so, kakšne občutke so doživljali ob uspehih in neuspehih, ter podelili kakšno še nikoli prej slišano anekdoto. Udeleženci dogodka so jim na koncu lahko zastavljali tudi svoja vprašanja in jih neposredno vprašali za kakšen nasvet.

Grafična predstavitev Roberta Korena

Sodelovali smo z Gimnazijo Ravne na Koroškem, ki je v predavanje vključila dijake športnih in splošnih oddelkov. Sodelovanje Kluba koroških študentov z Gimnazijo Ravne se nam zdi zelo pomembno, saj menimo, da s tem tudi spodbujamo dijake, da se nam pridružijo v Klubu ter pripomorejo h krepitvi mladinske kulture na Koroškem. Ker sodelujemo tudi z drugimi športnimi organizacijami na Koroškem, smo se povezali tudi z različnimi klubi in društvi (med njimi NK Fužinar) in jih povabili k sodelovanju na tem dogodku.

Na tem dogodku smo izvedeli zelo pomembno in zanimivo informacijo iz prve roke, saj nam je Tjaša Oder zaupala, da se je odločila, da preneha s svojo profesionalno plavalno kariero!

Grafična predstavitev Tjaše

Med vsemi 120 udeleženci, ki so se prijavili na naš dogodek, smo člani KKŠ-ja organizirali tudi nagradno igro, v kateri je izžrebani nagrajenec zadel bon v vrednosti 20 € za trgovino Intersport.

Radi bi se zahvalili vsem trem gostom, ki so z nami delili pomembne nasvete, prav tako pa tudi velikemu številu udeležencev tega dogodka. Hvala Gimnaziji Ravne na Koroškem in ostalim športnim društvom ter moderatorju dogodka Željku Kljajiću.

Grafična predstavitev Boštjana

logo Klub Koroških Študentov
info@klub-kks.si | Spletna stran

Največja mladinska organizacija na Koroškem, ki že od leta 1952 skrbi za pravice koroških študentk in študentov!

Prejšnji članekKamere za kombiniran pouk na daljavo
Naslednji članekKako izpolniti položnico?
logo Klub Koroških Študentov
info@klub-kks.si | Spletna stran

Največja mladinska organizacija na Koroškem, ki že od leta 1952 skrbi za pravice koroških študentk in študentov!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.