Kamere za kombiniran pouk na daljavo

Za kombinirana predavanja so potrebne kvalitetne video kamere s širokim vidnim poljem

Veliko smo že pisali o prednostih interaktivnih zaslonov na dotik, predvsem v času trenutne faze pandemije, ko moramo v šolah uspešno voditi kombiniran pouk. Te je možno še dopolniti s številnimi dodatki, med katerimi najdemo tudi soundbar zvočnike, konferenčne sisteme in naprednejše video kamere. Tokrat bomo pozornost namenili slednjim.

Certificirano za Zoom Kot se spodobi za pametno rešitev, mora ta delovati na principu plug & play – to pomeni, da jo samo priklopimo in mora preprosto delati. Newline Huddle Cam je certificirana za Zoom in omogoča zanesljivo komunikacijo z visokokvalitetnim zvokom in sliko.

Odlikuje jo 120-stopinjski vidni kot, ki bo brez težav zajel celotno učilnico ali konferenčno dvorano in resolucija 4K, ki posname dovolj ostro sliko, da se na njej ne bo izgubila nobena podrobnost. Newline Huddle Cam uporablja pametno zaznavanje oseb in avtomatsko prilagodi okvir, da so osebe vedno v središču dogajanja. Tako se lahko predavatelj prosto sprehaja brez strahu, da bo stopil iz vidnega polja, poslušalci pa bodo lažje osredotočeni nanj.

90 stopinjsko polje na kameri potrebuje več prostora, da dobi vse udeležence v vidno polje

Kamera ima vgrajene štiri mikrofone, kar omogoča zajem prostorskega zvoka skupaj z izenačevanjem neželenih hrupov. Osredotočeni so na zvočno polje 3 metre pred kamero, kar še dodatno pomaga izničiti oddaljene zvoke.

Interaktivni zasloni Newline z vsemi dodatki so že na voljo pri podjetju Secop in v našem uredništvu upamo, da jih bodo fakultete s pridom izkoriščale za študij na daljavo.

+386 1 565 73 80 | info@secop.si | Spletna stran | + objave

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

+ objave

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.