Kreativno tekmovanje za Mlade bobnarje vabi k prijavi!

Mednarodni festival kreativnosti Zlati boben in Slovenska turistična organizacija vabita mlade talente, da se pridružijo tradicionalnemu tekmovanju za Mlade bobnarje in ustvarijo najboljši in najbolj kreativen plakat ali video na temo ῝Hej ti, postani prihodnost turizma!῎

Avtorju najboljše kreativne rešitve bo podeljena nagrada v višini 1.000 EUR ter priložnost za predstavitev svoje ideje v sklopu 28. edicije festivala. Vsi kreativci, mlajši od 30 let, se lahko na tekmovanje prijavijo do 5. avgusta 2022.

Več o izzivu

Vsi radi potujemo, kajne? V najbolj odmaknjene dele sveta, z željo po novih dogodivščinah, živahnih krajih ali tradicionalnih okusih. Na potovanjih se zanašamo na gostoljubnost, predanost in strokovnost turističnih delavcev, ki sodelujejo pri ustvarjanju teh nepozabnih doživetij.

A vendar zanimanje za te poklice v zadnjih letih upada v svetovnem merilu. Zato je izziv letošnjega natečaja spodbuditi mlade, da se odločijo za poklicno pot v turizmu. Cilj je najti kreativne rešitve, ki bodo pokazale, da je delo v turizmu zanimivo ter ponuja nešteto priložnosti za rast, mednarodne izmenjave in življenjske izkušnje.

  • Tekmovanje je odprto!
  • Rok za oddajo del: 5. avgust 2022
  • Oblika del: plakat ali videoposnetek
  • Prijavnina: 25 EUR (brez DDV)

Nagrada

Avtorju najboljšega plakata/serije plakatov ali videa/serije videov bosta Slovenska turistična organizacija in Zlati boben podelila nagrado v višini 1.000 EUR. Zmagovalcu bo podeljena tudi brezplačna kotizacija za obisk letošnjega festivala Zlati boben in slavnostne podelitve nagrad.

Grafika s portreti žirije

Žirija

Zmagovalca bo izbrala petčlanska mednarodna žirija pod vodstvom Ghade Wali, ustanoviteljice in kreativne direktorice studia Wali’s iz Egipta. Pri ocenjevanju del se ji bodo pridružili:

  • Hande Arslan, ustanoviteljica in izvršna kreativna direktorica, Über, Turčija
  • Florian Knogler, kreativni direktor, Zunder, Avstrija
  • Katja Nared, vodja projektov, vsebinski marketing, Slovenska turistična organizacija
  • Tina Sračnjek, vodja projektov, digitalni vsebinski marketing, Slovenska turistična organizacija

Več o tekmovanju za Mlade bobnarje najdete TUKAJ!

Za več informacij glede tekmovanja se lahko kadarkoli obrnete na našo ekipo, tako da nas pokličete na +386 1 439 60 41 ali nam pišete na entries@goldendrum.com.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekLikvidnost podjetij na preizkušnji
Naslednji članekSkrivnost dobre kave? Ptice in čebele
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.